طرز تهیه پلو یونانی آموزش پخت انواع پلوهای مخلوط
طرز تهیه پلو یونانی آموزش پخت انواع پلوهای مخلوط
طرز تهیه پلو یونانی
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱۵۰ گرم
پیاز خرد کرده ۲ عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
قارچ خرد کرده ۱ پیمانه
فلفل دلمهای یک دوم پیمانه
ذرت پخته یک دوم پیمانه
نخود فرنگی یک دوم پیمانه
زعفران حلکرده ۱ قاشق سوپخوری
برنج آبکش کرده ۲ پیمانه
روش تهیه پلو یونانی
۱. سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و میزان کافی آب بپزید.
۲. آنگاه روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و باقیماندۀ پیاز را در آن تفت دهید.
۳. زردچوبه، مرغ ریش ریش کرده، قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت و نخود فرنگی را نیز بیفزائید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید.
۴. سپس زعفران، نمک و فلفل را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
۵. اینک مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و از مواد فراهم کرده روی برنج بریزید و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لابهلای هم قرار دهید و در نهایت آب و روغن داغ را روی پلو بدهید و آن را دم کنید.
تکرار :
روش تهیه پلو یونانی
۱. سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و میزان کافی آب بپزید.
۲. آنگاه روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و باقیماندۀ پیاز را در آن تفت دهید.
۳. زردچوبه، مرغ ریش ریش کرده، قارچ، فلفل دلمه ای، ذرت و نخود فرنگی را نیز بیفزائید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید.
۴. سپس زعفران، نمک و فلفل را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
۵. اینک مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و از مواد فراهم کرده روی برنج بریزید و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لابهلای هم قرار دهید و در نهایت آب و روغن داغ را روی پلو بدهید و آن را دم کنید.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه نان سبزیجات با دستور پخت ساده در منزل
- طرز تهیه شیرینی رول قلبی مناسب برای پذیرایی و دسر
- دستور تهیه مرغ سوخاری در فر آموزش انواع غذاهای فست فودی
- بادمجان شکم پر شمالی طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با رب انار
- طرز تهیه بادمجان انار شکم پر غذای شمالی بسیار لذیذ
- دستور حلوا سوهان آموزش حلوا با طعم و رنگ سوهان بنام حلوا سوهان