طرز تهیه خمیر فوندانت که هم خوراکی هست و به راحتی میتونید با تهیه این خمیر کیک هاتون رو به هرشکلی که دوست دارید تزیین کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای درست کردن خمیر فوندانت چیست ؟
آب ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
کره کوچیک ۱۰ گرمی
شکلات سفید چند حبه ۲۰ گرم
گلوکز ۱ قاشق غذاخوری پر
گلیسرین خوراکی ۱ قاشق غذاخوری
پودر شکر ( شکر اسیاب شده) ۲ لیوان
رنگ خوارکی به میزان لازم
نشاسته ذرت و پودر شکر هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
مراحل و طرز تهیه خمیر فوندانت
ابتدا یه ظرف ک تا نصفه پر از اب کردیم رو روی اجاق میذاریم تا جوش بیاد بعد یه کاسه دیگه رو روی اون یکی ظرف اب میذاریم چهار قاشق غذاخوری اب رو توی ظرف میریزیم پودر ژلاتین رو روی اب میپاشی مخلوطش می کنیم تا کم کم حل بشه.
تمام ذرات ژلاتین ک حل شد یه کره ۱۰ گرمی میریزیم و حبه های شکلات سفید رو اضافه می کنم به هم میزنیم تا شکلات و کره ذوب بشن ( شکلات و کره برای خوشمزه شدنه میتونید نریزید من ریختم) حالا گلوکز و روغن گلیسرین رو به مواد اضافه می کنیم .
این دو مورد باید حتما باشن به هم میزنیم وقتی کاملا حل شدن برمیداریم تا ولرم بشه حالا باید داخل یه ظرف دیگه دو لیوان پودر شکر با یه الک ریز الک کنیم هر لیوان شکر رو ک الک کردیم اخر پودر شکر ک توی الک مونده رو دور بریزید وسط پودر قند رو گود میکنیم و مواد ک به دمای محیط رسیده رو میریزیم
روش یه مقدار با قاشق هم می زنیم بعد با دست ورز میدیم اگه دیدیت خیلی به دست میچسبه باز هم پودر شکر الک شده بهش اضافه کنید ولی اگه کم به دست میچسپه طبیعیه خوب ورز بدید تا خمیر صاف و یه دستی به دست بیاد.
حتما بذارید توی نایلون فریزر تا هوا بهش نخوره و خشک نشه خمیر رو توی دمای محیط یک ساعت استراحت بدید بعد یه سطح صاف و یه دست احتیاج دارید میتونید رو اپن رو سلفون بکشید بعد با خمیر ک یکم ورز دادید.
اشکال و گلهای ک دلتون میخواد درست کنید اگر حس کردید خمیرتون خیلی خشک و شکننده شده بهش با نوک انگشت روغن گلیسرین خوارکی بزنید و ماساژ بدید اگه کم خشک بود کم بزنید اگه خیلی خشک بود خورد خورد گلسرین بزنید تا خوب نرم بشه.
اگر با خمیر گلها و اشکال مختلفی ک درست کردید تا زمانی ک روی کیک قرار دادین یکم خشک شد در اخر با قلمو و روغن گلیسرین خوراکی روش رو براق کنید خب اینم رسپی خمیر فوندانت امیدوارم استفاده لازم رو ببرید
نکته : این مقدار خمیر برای روکش یه کیک با قالب ۲۰ سانتی کافی نیس باید مواد دو برابر بشه تا خوب روکش بشه.