طرز تهیه کیک پنیری ما قبلا انواع چیز کیک رو آموزش دادیم این کیک پنیری کمی متفاوت از آن است و قسمت پنیری را در میانه کیک قرا دادیم که هم طعم عالی داره و هم بسیار راحته و می تونید در منزل تهیه کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه مغز کیک چیست ؟
پنیر ماسکارپونه 200 گرم (اگر پیدا نکردید پنیر خامه ای بدون نمک، تاکید میکنم بدون نمک)
پودر شکر 4 قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه کیک چیست ؟
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
نمک ½ قاشق چای خوری
کره 120 گرم به دمای محیط رسیده
شکر سفید 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
ماست 1 پیمانه
برای روی کیک:
گردو خرد شده ½ پیمانه ،
پودر قند 2 قاشق غذاخوری،
دارچین ½ قاشق چای خوری
مراحل و طرز تهیه کیک پنیری :
فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب میان تهی 22 تا 25 سانتی را چرب کرده ارد پاشی کنید. در کاسه کوچکی پنیر خامه ای ، پودر شکر و وانیل را مخلوط کرده کنار بگزارید. در ظرف دیگری آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کرده کنار بگزارید.
در کاسه بزرگی کره نرم شده و شکر را بزنید تا نرم و پوک شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده پس از هر تخم مرغ مواد را به خوبی مخلوط کنید. وانیل را نیز اضافه کنید.
ماست و آرد را به تناوب اضافه کرده مخلوط کنید تا مواد یک دست شود. نیمی از مواد آماده شده را داخل قالب بریزید. پنیر خامه ای را روی مواد پخش کنید.
سپس بقیه مواد کیک را داخل قالب و روی پنیر خامه ای بریزید. در ظرف کوچکی گردو را با پودر قند و دارچین مخلوط کرده روی مواد کیک پخش کنید. قالب را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که کیک پخته شود داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده قرار دهید.
نوش جان