آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه پاستیل خانگی + آموزش مرحله به مرحله پاستیل
طرز تهیه پاستیل خانگی
مواد لازم تهیه پاستیل :
?یک بسته پودر ژله،
?۱/۲لیوان اب سرد سرد کمی هم بیشتر شد اشکال نداره بریزید
?۲ ق غ سرصاف پودرژلاتین
? ۲ ق غ گلوکز (گلوکز باعث حالت کشسانی پاستیل میشه)
?اب حتما سرد باشه تا پاستیل شفاف بشه
طرز تهیه و آماده سازی پاستیل
همه مواد رو بزارید روی بخار آب کتری اوایل هم بزنید تا مواد باز ویکدست بشه اولش ژله ماته ،بعد حدود پانزده دقیقه ای بزارید بمونه تا کاملا شفاف ویکدست بشه ،یک لایه سفید رنگ روش قرار میگیره زیرش ژله کاملا صاف ویکدسته، دیگه اصلا همش نزنید،
ازروی حرارت بردارید بزارید داخل محیط بمونه کمی خنک بشه،خنک که شد اون لایه سفید رنگ روش، می بنده اونو بردارید واون ژله شفاف که زیره رو راداخل قالبهای سیلیکونی پاستیل یا شکلات بریزید_قالبهای سیلیکونی چرب کردن نمیخواد (ولی محض احتیاط کمی با روغن مایع چرب کنید)
همه قالبها پر که شدن کمی داخل محیط بمونه منسجم بشه بعد منتقل کنید یخچال یا فریزر
پس از بستن خارج کنید دستتون راکمی با گلیسیرین خوراکی یاروغن مایع چرب کنید پاستیلها راخارج کنید،با همون دست چرب زیرو روشون کنید،تا بهم نچسبن بعد
بگذارید داخل ظرف دربسته و درون یخچال نگهداری کنید حدود یکماه میمونن،
موقع خوردن کمی زودتر خارج کنید تا نرم بشن چون به هرحال هرچقدر بیشتر داخل یخچال بمونه سفت تر میشن دیگه.
دانستنی هایی درباره پاستیل
پاستیل همانگونه که در مواد اولیه دیدید از ژلاتین درست میشه حالا میخواییم بدونیم که ژلاتین چجوری و از چی تولید میشه ژلاتین ماده ای است که از کلاژن یا پوست و استخوان حیوانات بدست می آیدکه مقدار زیاد آن را پروتئئین شامل می شود و کمی هم نمک و آب دارد.فاقد بو ,چربی و قند است .
کلاژن ها خاصیت ضد التهابی دارند از اینرو هست که ژلاتی درد های مفصلی رو کاهش میده و مفید در تقویت استخوانها و مقابله با پوکی استخوان است.
اما دقت کنید که پاستیل به دلیل داشتن چربی و شیرین بودن آن در خودن آنها زیاده روی نکنید.