آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
کیک دورنگ بارویه بادام زمینی کاراملی خوشمزه و مقوی
کیک دورنگ بارویه بادام زمینی کاراملی
موادلازم(اول کیک دو رنگ)
آرد ۳ لیوان
شیر ۱لیوان
شکر ۱ لیوان سرپر
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ ۴ تا بزرگ
وانیل و نمک کمی
بکینگ پودر ۲ق م
پودر کاکائو ۲ق غ
اول سفیده و زرده ها رو از هم جدا کردم و نصف شکر رو ریختم روی سفیده ها و خوب زدم تا خامه ای بشه و کنار گذاشتم بعد زردهها رو با نصف دیگه شکر و وانیل خوب زدم تا کرم رنگ و حجیم بشه بعد بهش روغن و شیر رو اضافه کردم و همزدم بعد آرد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو کم کم اضافه کرده و با لیسک مخلوط کردم و در آخر هم سفیده ها رو کم کم اضافه کرده و با لیسک مخلوط کردم مواد رو ۲ قسمت کردم به نصفش ۲ قاشق پودر کاکائو رو اضافه کردم و مخلوط کردم و به نصفش ۲قاشق آرد رو و داخل قالب مورد نظرم (۲۵×۲۵)کاغذ روغنی انداخته و مواد رو ریختم و داخل فر گرم شده دمای ۱۸۰درجه حدود یک ساعت قرار دادم تا پخته بشه.
البته کیکرو به روش بالا در پلوپز و حتی در قابلمه روی گاز هم میتونید تهیه کنید. حدود 30-40 دقیقه زمان میبره
روش تهیه بادام زمینی کاراملی برای رویه کیک
شیر ۱ فنجون
شکر ۱لیوان
نمک و وانیل کمی
شکلات کاراملی یا کره ای تیره ۱۰ تا ۱۵ عدد
بادام زمینی ۱۰۰ گرم
شیر و ۱لیوان شکر و کمی نمک و شکلات تافی کاراملی یا کره ای تیره رو داخل یه ظرف کوچیک ریختم و سر گاز گذاشتم تا جوش بیاد بعد کمش کردم و گذاشتم انقد جوشید تا غلیظ شد و رنگش تیره شد بادام زمینی بدونه پوست روهم ریختم و گذاشتم کمی هم باهم قل زد و بعد خاموش کردم و وانیل اضافه کردم گذاشتم تا خنک بشه و روی کیکم ریختم..