کوفته ترکیه ای طرز تهیه کوفته ترکیه ای شبیه کتلت ولی طعم متفاوت
ظاهرش شبیه کتلت هستش ولی طعمش متفاوته …
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
پیاز ریز خرد شده : ١ عدد
تخم مرغ : ١ عدد
برنج : ١ فنجان قهوه خوری
زیره : ١ ق چای خوری ( در صورت تمایل )
نمک ، فلفل ، من زردچوبه هم ریختم
برای سوخاری کردنش :
آرد سفید ، تخم مرغ ، پودر سوخاری
برنج رو به صورت کته می پزیم، نیازی به نمک و روغن نداره و میذاریم تا سرد بشه ….
گوشت چرخ کرده رو نصف می کنیم ، به همراه دو سه قاشق آب توی تابه تفت میدیم ، نیازی به روغن نیست ، سپس پیاز رو اضافه می کنیم باز هم تفت میدیم ، بعد میذاریم این مخلوط خنک بشه …
در انتها همه مواد رو یعنی گوشت تفت داده شده ، گوشت خام ، تخم مرغ ، برنج و ادویه هارو با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز میدیم ، اگه دو ساعت این مایه رو توی یخچال استراحت بدیم بهتره ، بعد مایه آماده شده رو به شکل دلخواه فرم میدیم و اول توی آرد سفید بعد توی تخم مرغ و در آنتها توی پودر سوخاری می غلتونیم و سرخ می کنیم
برنج رو به صورت کته می پزیم، نیازی به نمک و روغن نداره و میذاریم تا سرد بشه ….
گوشت چرخ کرده رو نصف می کنیم ، به همراه دو سه قاشق آب توی تابه تفت میدیم ، نیازی به روغن نیست ، سپس پیاز رو اضافه می کنیم باز هم تفت میدیم ، بعد میذاریم این مخلوط خنک بشه …
در انتها همه مواد رو یعنی گوشت تفت داده شده ، گوشت خام ، تخم مرغ ، برنج و ادویه هارو با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز میدیم ، اگه دو ساعت این مایه رو توی یخچال استراحت بدیم بهتره ، بعد مایه آماده شده رو به شکل دلخواه فرم میدیم و اول توی آرد سفید بعد توی تخم مرغ و در آنتها توی پودر سوخاری می غلتونیم و سرخ می کنیم