کباب استیک و سیب زمینی دستور تهیه کباب استیک و سیب زمینی بسیار عالی
کباب استیک و سیب زمینی, دستور تهیه کباب استیک , طرز تهیه کباب استیک و سیب زمینی , دستور پخت کباب استیک و سیب زمینی بسیار عالی ,کباب استیک ,سس مخصوص کباب استیک و سیب زمینی
مواد لازم تهیه کباب استک سیب زمینی: برای 4 نفر
استیک دنده 900 گرم
سس سویا 3 قاشق غذاخوری
ادویه مخصوص استیک 3 قاشق چایخوری
سیبزمینی کوچک 450 گرم
گیاه رزماری 4 شاخه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
استیک را به صورت مکعبهای ۵ سانتی برش بزنید. سپس تکههای استیک را همراه با سس سویا و ادویه مخصوص استیک داخل کاسهای بریزید و خوب زیر و رو کنید تا استیک کاملاً به سس و ادویه آغشته شود. کاسه را حدود ۱ ساعت کنار بگذارید تا گوشت به خوبی طعم بگیرد.در این مدت سیب زمینیها را آماده کنید. ابتدا پوست سیب زمینی ها را بسابید(برای این کار میتوانید از یک اسکاچ تمیز نو استفاده کنید) و تا جای ممکن نازک کنید. حال آنها را به مدت ۸ دقیقه آبپز کنید. سیب زمینیهای نیم پز شده را آبکش کنید و بگذارید کمی خنک شوند. بعد هم برگهای رزماری، روغن زیتون و نمک و فلفل را روی آنها بریزید و با هم مخلوط کنید.چهار سیخ بزرگ یا ۸ سیخ کوچک را آماده کنید. یکی در میان استیک و سیب زمینی ها را داخل سیخ بکنید (با اندکی فاصله).سیخها را روی گریل یا کباب پز داغ شده با حرارت بالا قرار دهید. برای هر طرف حدود ۵–۶ دقیقه کافی است. البته اگر میخواهید استیک شما کامل مغز پخت شود میتوانید کمی بیشتر روی گریل بگذارید. اما برای داشتن استیکی آبدار و لذیذ همین زمان کافی است. کباب استیک و سیب زمینی را با سس استیک مورد علاقه خود سرو کنید