پیش غذایی مناسب با قارچ
پیش غذایی مناسب با قارچ بهترین پیش خوراک و مقوی
پیش خوراک با قارچ
مواد لازم کنسومه قارچ
- سینه مرغ نگینی : ۱ پیمانه
- قارچ خردشده : ۲۰۰ گرم
- آرد : ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری
- پنیر پیتزا : به میزان لازم
- خامه : ۱ پاکت
- عصاره مرغ : دو عدد
- تخم مرغ آبپز : یک عدد
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- آبلیمو : به میزان لازم
- کره : ۵۰ گرم
طرز تهیه کنسومه قارچ
۱٫ قارچ را با کمی کره ، نمک و آبلیمو تفت میدهیم .
۲٫ آب مرغ و مرغ نگینی شده را با ذرت روی حرارت گذاشته و سپس قارچ تفت داده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم .
۳٫ خامه را با مقداری از آب کنسومه مخلوط کرده ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، و بعد آهسته به مابقی مواد اضافه میکنیم .
۴٫ آرد و کره را کمی تفت داده تا طعم خامی آن از بین برود ، سپس با مقداری از آب کنسومه حل کرده تا گلوله نشود و بعد به ظرف اضافه میکنیم و میگذاریم تا کنسومه به خوبی جا بیفند .
۵٫ در نهایت کنسومه قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم .