پای اسپاگتی تهیه پای اسپاگتی با سس جدید اسپاگتی و تزئین ویژه مهمانی

پای اسپاگتی با سس جدید و طرح متفاوتی از اسپاگتی

پای اسپاگتی تهیه پای با سس جدید اسپاگتی و تزئین ویژه مهمانی

 پای اسپاگتی

 

یک بسته اسپاگتی حدود ۳۰۰ گرمو آبکش کنید سس گوشتی رو به سلیقه خودتون درست کنید تقریبا مثل سس ماکارونی
نصف سس گوشتیو بزارید کنار و بقیشو با اسپاگتی خووووب مخلوط کنید اینارو بزارید کنار ی سس دیگه هم لازم دارید
دو ق غذاخوری ارد سفید و کمی تفت بدید تا بوی خامیش بره با ۵۰ گرم کره تفتش بدید بعد دو لیوان شیر رو ذره ذره اضافه کنید و هم بزنید تا بخورد آرد بره یدفه شیرو نریزین که میبره , سس که غلیظ شد بهش نمک و فلفل اضافه کنید وصد گرم پنیر گودا اضافه کنید در صورت تمایل میتونید از سبزیهای معطر هم استفاده کنید زیرشو خاموش کنید این سسو داخل اسپاگتی که با سس گوشتی مخلوطش کردید بریزید و هم بزنید حالا همشو بریزید داخل قالب کمربندی حدود ۲۰ سانت وکمی فشرده ش کنید روشو کمی پنیر موزارلا ورقه ای بزارید مقداری از سس گوشتی که کنار گذاشتیمو روی پنیر بریزید و دوباره با پنیر موزارلای رنده شده روی پای رو کاملا بپوشونید
حالا قالبو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بزارید حدود ۲۰ دقیقه فقط کافیه پنیر آب بشه بعد گریلو روشن کنید تا روی پنیر طلایی بشه
بعدهم نووووش جون کنید و لذتشو ببرید

پای اسپاگتی , روش تهیه پای اسپاگتی, طرز تهیه پای اسپاگتی, اسپاگتی,شام آسان اسپاگتی,پای اسپاگتی برای مهمانی,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *