پاناکوتا طرزتهیه پاناکوتا با پودر ژله انار و خامه دسر فوق العاده خوشمزه
پاناکوتا, روش تهیهپودر ژله انار و خامه, طرزتهیه دسر با پودر ژله انار و خامه , دسر با پودر ژله انار ,
مواد لازم جهت تهیه دسر عالی و بی نظیر
پودر ژله انار
خامه ٣٠٠ گرم
شکر ١/۴ پیمانه
شیر ٢/٣ پیمانه
پودر ژلاتین ٢ قاشق چایخوری
اب ٣ قاشق سوپ خوری
پودر ژله رو مطابق دستور روی پاکت درست میکنیم در ظرف مورد نظر ریخته تو یخچال میگذاریم تاخودشو بگیره
پودر ژلاتین رو روی اب پاشیده و روی بخار اب کتری به روش بن ماری حل میکنیم شیر شکر و خامه رو توی ظرفی ریخته روی حرارت میذاریم ژلاتین اب شده رو هم بهش اضافه میکنیم تا حدی رو حرارت میمونه که مایمون داغ بشه ( نباید بجوشه) از روی حرارت برداشته میگذاریم خنک شه بعد از خنک شدن پاناکوتا رو روی ژله ها میریزیم و حداقل برای ۶ ساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.