واویشکای مرغ طرز تهیه غذای سنتی گیلانی واویشکای مرغ
واویشکای مرغ طرز تهیه غذای سنتی گیلانی واویشکای مرغ
واویشکای مرغ خورشتی آسان و با آماده سازی سریع و بسیار خوش طعم و همه پسند که در کنار برنج سرو میشه شما میتونید با نان هم این غذا رو نوش جان کنید.
?فوق العاده خوشمزه است از غذاهای سنتی گیلان هست.
مواد لازم برای واویشکای مرغ
طرز تهیه واویشکا با مرغ,دستور پخت واویشکای گیلانی ,خورشت واویشکا سنتی
طرز تهیه
واسه درست کردنش ابتدا نصف سینه مرغ ،حبه حبه کردم گذاشتم کنار،مرحله بعد یک عدد پیازمتوسط رنده کردم ریختم داخل تابه ،بیست وپنج گرم کره همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت گاز با حرارت ملایم تفتش دادم وقتی پیاز سبک شد گوشت مرغ را اضافه کنید .دراین حین تا گوشت مرغ تفت بخوره وبرنگ سفید بشه .یک عدد گوجه فرنگی بزرگ نداشتین دوعدد رنده کردم همراهبا یک قاشق غذاخوری ربگوجه فرنگی،نمک،زردچوبه یک قاشق چای خوری،فلفل سیاه، زعفران غلیظ دم کرده یکدقاشق غذاخوری،
آبلیمو یک قاشق غذاخوری،اضافه کردم به پیازوومرغ تفت داده شده ،میتونید فلفل دلمه ای خورد شده نصف یک عدد اضافه کنید من اضافه نکردم.درتابه رو بزارید باحرارت کم مدت زمان نیم ساعت پخته شدهمراه واویشکای مرغ ،برنج دمی ،سیب زمینی سرخ شده گذاشتم.
واسه درست کردنش ابتدا نصف سینه مرغ ،حبه حبه کردم گذاشتم کنار،مرحله بعد یک عدد پیازمتوسط رنده کردم ریختم داخل تابه ،بیست وپنج گرم کره همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت گاز با حرارت ملایم تفتش دادم وقتی پیاز سبک شد گوشت مرغ را اضافه کنید .دراین حین تا گوشت مرغ تفت بخوره وبرنگ سفید بشه .یک عدد گوجه فرنگی بزرگ نداشتین دوعدد رنده کردم همراهبا یک قاشق غذاخوری ربگوجه فرنگی،نمک،زردچوبه یک قاشق چای خوری،فلفل سیاه، زعفران غلیظ دم کرده یکدقاشق غذاخوری،
آبلیمو یک قاشق غذاخوری،اضافه کردم به پیازوومرغ تفت داده شده ،میتونید فلفل دلمه ای خورد شده نصف یک عدد اضافه کنید من اضافه نکردم.درتابه رو بزارید باحرارت کم مدت زمان نیم ساعت پخته شدهمراه واویشکای مرغ ،برنج دمی ،سیب زمینی سرخ شده گذاشتم.
پیشنهاد سردبیر
- آموزش فرنی با شیره خرما با طعمی فوق العاده لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه کله گنجشکی پخت خوراک ساده در کمترین زمان
- طرز تهیه مرغ ترش رشتی با دستور پخت عالی و اصیل شمالی
- خورش کوفته قلقلی طرز تهیه خورش کوفته قلقلی باعطر و طعم عالی
- طرز تهیه باقلا خورش با دو روش و دو نوع باقلای متفاوت
- فواید زرشک و خواص آب زرشک طبیعی مخصوص پوست و مو