ناچومرغ با سس باربیکیو طرز تهیه ناچومرغ با سس باربیکیو
ناچومرغ با سس باربیکیو یک غذای خوشمزه و امروزی که کودکان و نوجوانان طرفدار این غذای خانگی با طعم عالی هستند
ناچومرغ_باسس_باربیکیو
موادلازم
.225 گرم پنیر خامه ای هم زده
3 پیمانه مخلوط پنیر رنده شده
2 پیمانه مرغ ریش ریش شده
½ پیمانه فلفل دلمه ای سبز خرد شده
½ پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
½ پیمانه سس باربیکیو
3 پیمانه آرد 6 عدد تخم مرغ هم زده
850 گرم چیپس ناچو خرد شده
4 لیتر روغن سبزیجات برای سرخ کردن
برای سرو :
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه
1 و ½ پیمانه گواکامولی
1 و ½ پیمانه سس سالسا
1 و ½ پیمانه خامه ترش
طرزتهیه ناچومرغ با سس باربیکیو :
1. داخل یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای را به همراه مخلوط پنیر های رنده شده، مرغ ریش ریش شده، فلفل های دلمه ای، جعفری و سس باربیکیو ترکیب کنید.
2. مخلوط درست شده را به یک قالب 23×23 سانتی با کاغذ روغنی پوشیده شده منتقل کنید و در سطح قالب پخش کنید. بگذارید به مدت 1 ساعت داخل فریزر خنک شود.
3. مخلوط یخ زده را به 32 مثلث سه گوش تقسیم کنید.
4. آرد، تخم مرغ هم زده و چیپس ناچو خرد شده را داخل کاسه های جداگانه قرار دهید. مثلث ها را به ترتیب در کاسه آرد، تخم مرغ و چیپس بزنید سپس یکبار دیگر در تخم مرغ و چیپس ناچو بزنید و کاملا با چیپس بپوشانید.
5. روغن را در دمای 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت داغ کنید.
6. هر بار 4 عدد را به مدت 40 ثانیه داخل روغن سرخ کنید تا زمانی که به رنگ طلایی قهوه ای شود.
7. در آخر با جعفری خرد شده تزئین کنید.
8. و با گواکامولی، سس سالسا و خامه ترش سرو کنید.