طرز تهیه کیک یک تخم مرغی دارای بافت نرم و اسفنجی
طرز تهیه کیک یک تخم مرغی نرم خوشمزه اسفنجی و باحال اول من فکر میکردم کیک یک تخم مرغی ممکن بافتش خوب نشه و یا سفت باشه
ولی این عالی بود بافتش نرم و اسفنجی و بسیار خوشمزه
این دستور حرف نداشت من چون دنبال یک مدل کیک تخته ای بودم که موقع برش خرد نشه به این کیک رسیدم این دستور برای کیک های تخته ای عالی
بریم سراغ دستور
بچه ها مایه این کیک چون رقیق بهتر تو قالب بزرگ درست کنید ارتفاع کیک کم بشه چون ممکن خمیر بشه
کیک تخته ای کشمشی یک تخم مرغی
مواد لازم برای قالب گرد بیست سانت یا قالب مستطیل بیست و پنج در پونزده سانت
تخم مرغ یک عدد
شیر نصف لیوان
آبجوش نصف لیوان
وانیل نوک ق چ
بگینگ پودر یک ق چ
آرد قنادی یک و نیم لیوان
کشمش دو ق غ
شکر دو سوم لیوان
روغن یک چهارم لیوان
برای این آبجوش اضافه میکنم که کیک بافت لطیف تری پیدا کنه چون فقط یکتخم مرغ داره می تونید کلا یکلیوان آبجوش بزنید و شیر رو حذف کنید ولی این ترکیب بافت عالی تری داره
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل رو با همزن دو دقیقه میزنیم
بعد آبجوش رو کم کم اضافه میکنیم و پنج دقیقه دیگه با همزن میزنیم بعد هم روغن رو اضافه میکنیم و بعد شیر و با همزن میزنیم اگر دوست داشتین یک ق غ زعفران دم کرده اضافه کنید.
در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و مخلوط میکنیم و چند ثانیه با همزن میزنیم تا یکدست بشه
حالا قالب یا تابه رو چرب و آردپاشی کنید و نصف مایه کیک رو داخلش بریزید کشمش ها رو با کمی آرد مخلوط کنید
نصف مایه کیک رو داخل قالب میرزیم و کشمش ها رو روش پخش میکنیم و بعد باقی مایه کیک رو روش میرزیم
اینکار برای اینه کشمش ته کیک نره و بسوزه
روش پخت روی گاز..شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر تابه معمولی در و دمکنی میزلریم مدت نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر..فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت نیم ساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است.