طرز تهیه کیک سیب زمینی غذای متنوع و خیلی خوشمزه
طرز تهیه کیک سیب زمینی
اینم یک غذای متنوع و خیلی خیلی خوشمزه برای شما…مواد ساده ای داره و درست کردنش هم خیلی راحت حتی از کوکو سیب زمینی
.. کیک سیب زمینی
سیب زمینی بزرگ چهار عدد
تخم مرغ یک عدد
آرد نخودچی یا آرد سوخاری یا آرد معمولی چهار ق غ سرپر
آویشن دو ق چ.
پودر سیر یک ق چ
فلفل یک ق چ
نمک سه ق چ
مواد میانی ..مرغ پخته ریش ریش شده یک سینه کامل..فلفل دلمه ای .قارچ و..به میزان لازم .پنیر پیتزا رنده شده نصف لیوان .رب نصف ق غ.نمک به میزان لازم.زردچوبه یک ق غ
ابتدا مواد میانی رو درست میکنیم..مرغ رو با دو حبه سیر و پیاز می پزیم بعد ریش ریش میکنیم داخل تابه کمی روغن میرزیم زردچوبه و رب رو می ریزیم کمی سرخ شد کمی آب مرغ میرزیم رقیق بشه و حالت سس پیدا کنه بعد مرغ و سایر سبزیجات رو اضافه میکنیمو تفت میدیم نمک هم اضافه میکنیم و خاموش میکنیم مایه میانی باید کم روغن و بدون آب باشه
سیب زمینی ها روآبپز میکنیم و پوست میگیریم و تا گرمه با گوشکوب له میکنیم اصلا رنده نکنید سیب زمینی رو با دست کاملا ورز بدین تا یکدست بشه بعد تخم مرغ و آردنخودچی و سیر و نمک و زردچوبه و فلفل و آویشن رو اضافه و خوب ورز میدیم تا یکدست بشه
داخل تابه کاملا نچسب روغن بریزین و بزازین کاملا داغ بشه اولش زیاد روغن نریزید خوب لای سیب زمینی میره و ممکن وابره …سیب زمینی کمی چسبنده است دست رو کمی خیس کنید ابتدا با نصف از مایه سیب زمینی کف تابه و دورتادور تابه رو بپوشانید طبق عکس مراحل بعد از مواد میانی و بعد پنیر روش بریزید بعد هم باقی مایه سیب زمینی رو روش بریزید و پخش کنید حالا حرارت شعله رو زیاد کنید مدت پنج دقیقه تا حسابی خودش رو بگیره و از تابه جدا بشه بعد شعله رو کم کنید درش رو بزارید و اجازه بدین خوب سرخ بشه یک طرف بشه شد می تونید برگردانید طرف دیگه هم سرخ بشه البته نیازی هم نیست
من فقط یک طرف رو سرخ کردم بعد گذاشتم کاملا سرد شد و بعد طرف دیگه رو برگردوندم چون ممکنه اگر داغ برگردانید از خم وا بره
البته داخل فر هم میتونید درست کنید طبق همین مراحل مدت نیم ساعت داخل فر دویست درجه بزارید بعد هم سه دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش برشته بشه