طرز تهیه کیک حلوا آموزش انواع کیک ها و دسر های خانگی
طرز تهیه کیک حلوا
بفرمایید کیک حلوا
مواد لازم برای تهیه کیک
تخم مرغ ۶عدد
شکر ۲/۵ لیوان
آرد ۴ لیوان
روغن مایع ۱لیوان
ماست یک لیوات
وانیل کمی
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه کیک حلوا
ابتدا زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم سفیده هاروکمی با همزن میزنیم تا پف کنه بعد نصف شکررو میریزیم و باهمزن میزنیم تافرم بگیره و وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه بعد زرده ها رو با وانیل باهمزن کمی میزنیم بعد شکررو اضافه میکنیم هم میزنیم تا سفید و کشدار بشه بعد روغن و بعد ماست رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد ارد و بکینگ پودر رو که باهم مخلوط و سه بار الک کردیم رو کم کم اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم بعد چند ثانیه باهمزن میزنیم تا یکدست شه بعد سفیده رو کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم با لیسک بعد کف قالب۳۰در۴۰رو چرب میکنیم و کف قالب کاغذ روغنی میزاریم ومواد رو میریزیم و تو فر از قبل داغ شده به مدت حدودا۵۰دقیقه میزاریم
حلوای زعفرانی برا طرز تهیه کیک حلوا
نیم کیلو روغن جامد من این سری نصف کره و نصف روغن مایع استفاده کردم
یک کیلو ارد
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه شربت
سه لیوان شکر
سه لیوان اب
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران چند قاشق
طرز تهیه کیک حلوا :
اول از همه شهد رو درست میکنیم شکر و اب رو میزاریم بجوشه با شعله متوسط وقتی جوشید گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم وقتی تمام ذرات شکر حل شد خاموش میکنیم
برای تهیه حلوا روغن رو تو قابلمه میریزیم تا اب شه شعله رو کم میکنیم کمی زعفران میریزیم بعد ارد رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حدی ارد میزیزیم که خمیر سفتی به دست بیادحدود یک ساعت روی گاز با شعله ملایم میزاریم و تن تن هم میزنیم تا خامیش دربیاد وقتی خامیش دراومد شعله رو خاموش میکنیم و شیره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بسته به این که تا چه حد بخواین حلواتوت شل شه شیره اضافه کنین اگه بخواین شل تر بشه باید شیره بیشتری درست بشه و اگه بخواین رنگش تیره تر بشه و برای تزیین دورنگ بشه بیشتر تفت بدین
کیک که پخت لای دستمال میپیچیم تا سرد شه بعد از قالب جدا میکنیم کاغذ روغنی رو جدا میکنیم و دوباره تو قالب میزاریم و دو سه قاشق از شیره حلوا روش می مالیم و حلوای داغ رو روش پخش میکنیم بهتره کمی شل تر باشه حلوا بعد ۴ساعت میزاریم یخچال و برش میدیم برای رزت روش هم رسپی همین حلواهست فقط کمی کمتر تفت دادم وشیره رو کمی بیشتر جوشوندم تا حلوام کمی سفت تر شه چون زیاد روان باشه ازقیف سرازیر میشه و با ماسوره۲d رزت هارو زدم