طرز تهیه کمپوت آلبالو بهترین کمپوت را در خانه سالم و ارگانیک آماده کنید
طرز تهیه کمپوت آلبالو
من برای یک کیلو البالو نیم کیلو شکر و سه لیوان اب نیاز داشتم آلبالوهارو تو شیشه ریختم و اب و شکر رو از قبل روی حرارت با هم مخلوط کردم و وقتی سرد شد ریختم روی البالوها بعدش توی یک قابلمه اب جوش اوردم و یکربع شیشه های کمپوت رو انداختم توی اب جوش،یک ربع برای نرم شدن البالوها کافیه.بعد دراوردم شیشه هارو،و گذاشتم خنک بشن سه روز تو یخچال بمونن اماده خوردن هستن .
دانستنی هایی ازآلبالو
منطقهای که در قدیم درختان آلبالوی فراوان داشته در منطقه وسیعی از آناتولی ترکیه تا دریای خزر بوده است.
در حال حاضر در مناطق مختلف ایران درخت و میوه آن وجود دارد و بعضی سالها محصول فراوانی دارد که از آن به عنوان میوه استفاده میشود یا آن را خشک میکنند و یا از آن شربت و مربا و یا آلبالوپلو و یا خورش آلبالو درست میکنند.
ارزش غذایی آن زیاد نیست و صد گرم آلبالو فقط ۷۰ کالری دارد.
دارای ویتامین آ، ب و ث است.املاح معدنی آلبالو عبارت است از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت.
قند این میوه از نوع لولوز است و برای اشخاصی که دیابت دارند جذب آن آسان است.
آلبالویی برای خوردن خوب است که رسیده و تازه باشد علامت رسیدگی آن رنگ آن است که کاملا قرمز و درخشان باشد. از آلبالویی که رنگ آن کاملا قرمز نشده است و دارای گوشتی سفت است دوری کنید زیرا مصرف آن سوءهضم میآورد و کار رودهها را مختل میکند.
وقتی تیرهرنگ است و دارای لکههای قهوهای است کهنه شده و رو به فساد گذاشته است.
مصرف آلبالو، چربی خون، قند خون و فشارهای اکسیداتیو را که از عوامل اصلی بروز بیماری دیابت است، کاهش می دهد.
محققان دانشگاه میشیگان دریافتند بعد از ۹۰ روز مصرف روزانه آلبالو علی رغم مصرف غذاهای سرشار از هیدارت کربن، میزان کلسترول، انسولین، گلوکز و آنتی اکسیدان های بدن موش ها تنها میزان کمی افزایش نشان داد.
با مصرف آن می توان با این فاکتورهای عامل بروز دیابت به خوبی مقابله کرد.
هم اکنون محققان در حال تحقیقات بیشتر هستند تا مواد تاثیرگذار موجود در آلبالو در این زمینه را کشف کنند.