طرز تهیه پیراشکی کرم دار آموزش انواع کیک و پیراشکی
طرز تهیه پیراشکی کرم دار
مواد خمیر?
شکر …….8 تا ۱۱ قاشق سوپخوری
شیر ………1/2 پیمانه
آب ولرم…….1/2 پیمانه
روغن مایع …… 2قاشق غذا خوری
خمیر مایه……..2قاشق غذاخوری۱۴گرم
کره ………….1/3پیمانه یا ۷۰گرم
نمک …………خیلی کم
تخم مرغ …….2عدد
آرد …….درحدی که بدست نچسبه
مواد کرم?
شکر ………1پیمانه سرخالی
شیر……….1و1/2پیمانه
وانیل شکری…..1قاشق چایخوری
نشاسته ذرت………1/4پیمانه
کره………. 2قاشق غذاخوری
خمیر?
ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم(من اینجا اینطوری عمل کردم اول خمیر مایه و شیری که هم دمای بدن هست یعنی دست رو نسوزه نه سرد و نه خیلی گرم و یک قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کردم روش رو پوشوندم گذاشتم کناری به مدت 5 تا 10 دقیقه که خمیر مایه عمل بیاد بعد بقیه مواد رو با هم مخلوط کردم و پس از عمل اومدن مایه خمیر به بقیه ی مواد اضافه کردم) و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز ?میدیم و به مدت ۱تا ۲ ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان (من تو یه قابلمه کوچیک سرخ کردم که زیاد روغن اصراف نشه)سرخ میکنیم و میگذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم .بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکی ها میکشیم و پودر نارگیل میریزیم.
کرم?
شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم .
نکات پیراشکی کرم دار:
آرد به اندازه ای بزنید که خمیر به دست نچسبه اگه بیش از حد آرد اضافه کنید خمیر لطیفی نخواهید داشت????? اندازه ی پیراشکی ها رو کوچیک در نظر بگیرید تا موقع سرخ شدن مغز پخت بشن???? من اندازه ی پیمانه رو با لیوان دسته دار فرانسوی زدم?زمانی که مشغول سرخ کردن پیراشکی ها هستید روی بقیه ها رو با پلاستیک بپوشونید تا رویه ی آن ها خشک نشن و موقع برداشتن ترک نخوره و موقع سرخ شدنشون ترکش کاملا مشخص میشه و خوشگل نمیشه?????تو روغن داغ سرخ بشه اول روغن رو خوب داغ داغ کنید هنگام سرخ شدن حرارت ملایم بکنید تا مغزپخت شوند