طرز تهیه پیراشکی لقمه ای دستور پخت ساده و آسان پیراشکی لقمه ای
طرز تهیه پیراشکی لقمه ای , دستور پخت پیراشکی لقمه ای, دستور تهیه پیراشکی لقمه ای , دستور پخت ساده پیراشکی لقمه ای , طرز تهیه پیراشکی, دستور پخت ساده و آسان پیراشکی
مواد لازم: برای 4 نفر
آرد 2 لیوان
شیر 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
کره نرم شده 1/4 لیوان
شکر 4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 4 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پودر قند 1/2 لیوان
اسانس وانیل مقداری
شیر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود.مواد خشک ( آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، شکر ) را باهم مخلوط کنید. سپس کره و مواد خشک را به شیر و تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.داخل قابلمه گودی مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد با قاشق تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند ( مدام با قاشق پشت و رو کنید تا پیراشکی نسوزد ) سپس روی توری قرار دهید تا سرد شوند.پودر قند ، اسانس وانیل و چند قاشق غذاخوری شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود. سپس پیراشکی ها را داخل این سس بزنید و سرو کنید.
شیر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود.مواد خشک ( آرد ، بیکینگ پودر ، نمک ، شکر ) را باهم مخلوط کنید. سپس کره و مواد خشک را به شیر و تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود.داخل قابلمه گودی مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد با قاشق تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند ( مدام با قاشق پشت و رو کنید تا پیراشکی نسوزد ) سپس روی توری قرار دهید تا سرد شوند.پودر قند ، اسانس وانیل و چند قاشق غذاخوری شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود. سپس پیراشکی ها را داخل این سس بزنید و سرو کنید.