طرز تهیه پلا کباب گیلانی بسیار معروف و خوشمزه پرطرفدار

طرز تهیه پلا کباب گیلانی بسیار معروف و خوشمزه پرطرفدار

طرز تهیه پلا کباب گیلانی
وقتی بهتون میگم کباب،چه کبابی تو ذهنتون میاد؟
طرز تهیه پلا کباب گیلانی,مواد لازم تهیه پلا کباب گیلانی,مزه های پلا کباب گیلانی,روش تهیه کته کباب,آموزش پلا کباب سنتی شمالی,تهیه کباب چنجه,
شما هرجای استان گیلان برید و بگید کباب،چنجه رو کباب میدونن.و البته انواع دیگه کباب رو هم نوش جان میکنند?.

.
.
ما گیلانی ها ارادت ویژه ای به غذای “پلا کباب“داریم که شامل موارد زیر است:
۱.کته
۲.چنجه گوشت گوساله یا گوسفند
۳.کره(ترجیحا محلی)
۴.مزه ها شامل گردو،اَشپَل(خاویار ماهی سفید شور شده،باقالی خام و پیاز
.???
.
.
مواد لازم “پلا کباب” برای ۴ نفر:??? گوشت گوساله یا گوسفند کبابی یک کیلوگرم
برنج چهار پیمانه
پیاز متوسط سه عدد
نمک و فلفل
مزه ها هم به میزان کَرَم تون? .???
اول گوشت رو کبابی خرد کنید.

طرز تهیه پلا کباب گیلانی,مواد لازم تهیه پلا کباب گیلانی,مزه های پلا کباب گیلانی,روش تهیه کته کباب,آموزش پلا کباب سنتی شمالی,تهیه کباب چنجه,

پیاز ها رو خلالی خرد کنید.گوشت رو با پیاز و فلفل حسابی مخلوط کنید و با دست تون خیلی خوب ورز بدید.بزارید دو ساعت توی محیط آشپزخونه با در بسته بمونه و بعد به یخچال منتقلش کنید.حداقل یک شب بمونه تا مزه دار بشه.تا دو روز هم میتونید داخل یخچال قبل از کباب کردن نگهداری کنید. دو ساعت قبل از کباب کردن نمک رو اضافه کنید
.
برنج رو هم به صورت کته درست کنید و کمی نرم تر?من به ازای ۴ پیمونه برنج پنج تا پیمونه اب و کمی نمک میریزیم.چندساعت که خیس خورد زیرشو روشن میکنم.خودش میشه یه کته عالی.فقط شعله باید اولش متوسط و بعد ده دقیقه کم باشه. .
طرز تهیه پلا کباب گیلانی,مواد لازم تهیه پلا کباب گیلانی,مزه های پلا کباب گیلانی,روش تهیه کته کباب,آموزش پلا کباب سنتی شمالی,تهیه کباب چنجه,
تکرار:

مواد لازم “پلا کباب” برای ۴ نفر:??? گوشت گوساله یا گوسفند کبابی یک کیلوگرم
برنج چهار پیمانه
پیاز متوسط سه عدد
نمک و فلفل
مزه ها هم به میزان کَرَم تون? .???
اول گوشت رو کبابی خرد کنید.پیاز ها رو خلالی خرد کنید.گوشت رو با پیاز و فلفل حسابی مخلوط کنید و با دست تون خیلی خوب ورز بدید.بزارید دو ساعت توی محیط آشپزخونه با در بسته بمونه و بعد به یخچال منتقلش کنید.حداقل یک شب بمونه تا مزه دار بشه.تا دو روز هم میتونید داخل یخچال قبل از کباب کردن نگهداری کنید. دو ساعت قبل از کباب کردن نمک رو اضافه کنید
.
برنج رو هم به صورت کته درست کنید و کمی نرم تر?من به ازای ۴ پیمونه برنج پنج تا پیمونه اب و کمی نمک میریزیم.چندساعت که خیس خورد زیرشو روشن میکنم.خودش میشه یه کته عالی.فقط شعله باید اولش متوسط و بعد ده دقیقه کم باشه. .
.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *