طرز تهیه پاکوره یا پکاره این دستور بسیار ترد وخوشمزس

طرز تهیه پاکوره یا پکاره این دستور بسیار ترد وخوشمزس

طرز تهیه پاکوره

دستورات مختلفی داره هیچ کس نمیتونه بگه دستور من عالیترینه☺

این دستور ترد وخوشمزس امتحان کنید
آرد پاکوره دو نوعه آرد نخود خام و آرد سفید شیرینی پزی ولی آرد نخود خام در بسیاری از شهرها از جمله شهر خودمون پیدا نمیشه مجبور شدم خودم آرد نخود رو درست کنم عزیزان این آرد با آرد نخود چی فرق داره

طرز تهیه پاکوره ,مواد لازم تهیه پاکوره,آموزش پکاره با دستور بسیار ترد وخوشمزه,دستور پخت پاکوره ,روش تهیه پاکوره,آموزش پکاره با آرد نخود مخصوص
پاکوره تند وتیز وترد و خوشمزه ?

به آسمون نگاه کردید،چند ستاره میبینید؟ به اندازه اون ستاره ها طرز تهیه واسه پاکوره وجود داره?

این دستور رو امتحان کنید پشیمون نمیشید☺

طرز تهیه آرد نخود به صورت ویدئویی میزارم عزیزان توجه کنید آرد نخود خام با آرد نخود چی فرق داره. بعضی از عزیزان تنها با آرد سفید درست میکنن من امتحان نکردم نمیتونم بگم جایگزین آرد نخود خام میشه یا نه.

آرد نخود خام عطاریا دارن

________

این مقدار مواد مقدار پاکوره تو بشقابه
آرد نخود خام یک لیوان ویا یک پیمانه
آرد سفید شیرینی پزی نصف لیوان
نصف یک عدد تخم مرغ،تخم مرغ رو بزنید تا سفیده وزرده مخلوط بشه نصفشو بریزد.
خمیر مایه یک قاشق مرباخوری(نصف قاشق غذاخوری)
چهار شاخه پیازچه (پیاز چه نداشتید یک عدد پیاز رو رنده کنید)
دو قاشق پر جعفری ویک قاشق گشنیز خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وقرمز به اندازه لازم
یک قاشق مرباخوری شکر
حدود یک ونیم لیوان آب، آب تقریبی هست شلی وسفتی خمیر تو فیلم مشخصه
طرز تهیه
یک لیوان آب ولرم شکر رو با هم مخلوط کنید خمیر مایه روش بپاشید تا کف کنه وبالا بیاد به اصلاح عمل بیاد(اینجا من عجله داشتم نزاشتم به خوبی بالا بیاد)

بعد از عمل اومدن خمیر مایه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید وبا چنگال خوب خوب مخلوط کنید اگر موادتون سفته کم کم آب بریزید تا رقیق بشه رقیقی مواد مثل ماست همزده باشه نه خیلی سفت باشه نه خیلی شل ت
مواد که آماده شد روشو بپوشونید حدود یک ساعت تا پف کنه
روغن رو داغ کنید وبا قاشق از مواد بردارید و دو طرفشو تو روغن سرخ کنید.بعد از سرخ شدن رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافیش کشیده بشه پاکوره معمولا با سس تند فلفلی وخیارشور وگوجه سرو میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *