طرز تهیه نان نروژی یک نوع کیک ساده اما کامل و خوشمزه
طرز تهیه نان نروژی
آرد 300 تا 500 گرم
پودر کاکائو اسپانیایی 30 گرم
شیر 1 لیوان
خمیرمایه فوری 10 گرم
شکر 100 گرم
روغن مایع نصف لیوان
وانیل 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد کامل
مواد رومال نان نروژی
شیر 1/4 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
رومال بعد از پخت نان نروژی عسل
ابتدا آرد الک میکنیم و من از خمیر مایه فوری استفاده کردم و همزمان با مواد مخلوط میکنم.
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن دستی میزنیم و بعد شیر و خمیر مایه فوری اضافه میکنیم و پودر کاکائو و آرد کم کم اضافه میکنیم تا جایی به دست نچسبه و بعد 100 بار این خمیر می کوبیم و 2 ساعت و نیم استراحت می دهیم و بعد کف ظرف چرب میکنیم هر چانه رو 50 گرم برداشتم و 1 قاشق مربا خوری پر شکلات کرم کاکائو فندقی مارک پارمیدا وسط خمیر گذاشتم و بستم خمیر (وسط خمیر رو من کرمفیل شیر هم گذاشتم ) رو و نیم ساعت استراحت دادم روش پارچه نخی گذاشتم وبعد شیر و زرده تخم مرغ با هم مخلوط کردم و روی نان نروژی ریختم و در فر 180 درجه که گرم کرده بودم گذاشتم و داخل فر به مدت 50 دقیقه گذاشتم و وقتی درآوردم بهش عسل رومال کردم
عسل میتونید بن ماری کنید تا نرم بشه ***با چای نوش جان کنید.??
تکرار: آموزش دستور نان نروژی
ابتدا آرد الک میکنیم و من از خمیر مایه فوری استفاده کردم و همزمان با مواد مخلوط میکنم.
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن دستی میزنیم و بعد شیر و خمیر مایه فوری اضافه میکنیم و پودر کاکائو و آرد کم کم اضافه میکنیم تا جایی به دست نچسبه و بعد 100 بار این خمیر می کوبیم و 2 ساعت و نیم استراحت می دهیم و بعد کف ظرف چرب میکنیم هر چانه رو 50 گرم برداشتم و 1 قاشق مربا خوری پر شکلات کرم کاکائو فندقی مارک پارمیدا وسط خمیر گذاشتم و بستم خمیر (وسط خمیر رو من کرمفیل شیر هم گذاشتم ) رو و نیم ساعت استراحت دادم روش پارچه نخی گذاشتم وبعد شیر و زرده تخم مرغ با هم مخلوط کردم و روی نان نروژی ریختم و در فر 180 درجه که گرم کرده بودم گذاشتم و داخل فر به مدت 50 دقیقه گذاشتم و وقتی درآوردم بهش عسل رومال کردم