طرز تهیه نان خامهای یکی از محبوبترین شیرینی هاست
طرز تهیه نان خامهای
دوستان گلم سلام میدونم که این شیرینی تو هر خونه ای طرفدار داره و شما هم مثل من میخواهید خودتون تو خونه بپزید شیرینی نون خامه ای درست کردنش خیلی آسونه فقط دقت و حوصله به خرج بدید
نون_خامه_ای درست کردم جاتون خالی
حتما میدونید که
نان خامهای یکی از محبوبترین هاست
مواد لازم: -آب: یک پیمانه
-کره: یک دوم پیمانه
-شکر: یک دوم قاشق سوپ خوری
-آرد: 150 گرم
-تخم مرغ: 4 عدد
-خامه فرم گرفته: یک و یک دوم پیمانه
-شکلات تلخ (ذوب شده): 150 گرم
-پسته (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
طرز تهیه نان خامهای:
1. آب را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کره و شکر را به آن اضافه کنید.
2. مواد را هم بزنید تا کره ذوب شود.
3. آرد را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا خمیر طلایی رنگی حاصل شود.
4. خمیر را از روی حرارت بردارید و تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
5. خمیر را در قیف قنادی بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی به صورت دایره کوچکی پایپ کنید.
6. سینی فر را حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها برشته و طلایی رنگ شوند.
7. نان ها را از وسط به طور افقی برش دهید.
8. خامه فرم گرفته را در قیف قنادی بریزید و میان نان ها را با خامه فرم گرفته پر کنید.
9. من خودم این مرحله رو انجام ندادم ولی شما میتونید شکلات ذوب شده را روی نان های خامه ای بریزید و با پسته ریز خرد شده تزیین کنید.
10. پس از اینکه شکلات خودش را گرفت، سرو کنید