طرز تهیه مسقطی کاسه ای دسر سریع ,خوشمزه و بدون روغن

طرز تهیه مسقطی کاسه ای دسر سریع ,خوشمزه و بدون روغن

طرز تهیه مسقطی کاسه ای

می تونید این دسر سریع و بسیار خوشمزه رو ‌که بدون روغن هم درست میشه آماده کنید
بچه ها نشاسته گل همین نشاسته های دونه درشت و معمولی همه مغازه ها دارن. مسقطی

طرز تهیه مسقطی کاسه ای ,طرز تهیه مسقطی , بهترین دسر بدون چربی ,مسقطی دسر رژیمی,مواد لازم تهیه مسقطی ,دسری بدون روغن ,آموزش مراحل پخت مسقطی
مواد لازم
نصف لیوان نشاسته گل
سه و نیم لیوان آب سرد
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف ق چ
زعفرون دم کرده چهار ق غ
شکر یک لیوان
خلال بادم به میزان دلخواه
ابتدا آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم
مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو آضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک تا دو ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه بعد اینکه بست تزیین کنید
نکته:هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقطی شفاف تر میشه و طعم بهتری پیدا میکنه
نشاسته گل یا نشاسته گندم همون نشاسته های معمولی که دونه های درشتی داره و تمام مغازه ها دارن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *