طرز تهیه مربا کامکوات آموزش انواع مربا و مارمالاد صبحانه
طرز تهیه مربا کامکوات آموزش انواع مربا و مارمالاد صبحانه
طرز تهیه مربا کامکوات
مواد لازم تهیه مربای کامکوات
کامکوات ۱ کیلو
آب ۲ لیوان
شکر ۱ کیلو تا 1 کیلو نیم
آب پرتقال ۲ لیوان
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذا خوری
رنگ ژله زرد طلایی 2 قطره
طرز تهیه مربا کامکوات
کامکوات میشوریم داخل قابلمه آبجوش میریزیم به مدت 5 دقیقه و بعد آبکش میکنیم ودر 3 مرحله در کل انجام می دهیم .در کل میشه 15 دقیقه و کامکوات 3 ساعت در آب یخ میریزیمو در این فاصله چند بار آبش عوض میکنیم وبعد سر کامکوات برش میزنیم تا گوشتش دیده شود. آب و شکر داخل قابلمه میریزم تا شکر حل شود با شعله کم تا جوش بیاد (مواظب باشیم شکر دور اطراف قابلمه نباش که باعث شکرک مربا شود) و آب پرتقال اضافه میکنیم جوش اومد کامکوات میریزم 4 دقیقه جوشید آبلیمو اضافه میکنیم و رنگ ژله زرد طلایی و میگذاریم داخل قابلمه خنک شود و بعد داخل ظرف شیشه میریزیم و در یخچال نگه داری میکنیم.
کامکوات میشوریم داخل قابلمه آبجوش میریزیم به مدت 5 دقیقه و بعد آبکش میکنیم و در 3 مرحله در کل انجام می دهیم .در کل میشه 15 دقیقه و کامکوات 3 ساعت در آب یخ میریزیمو در این فاصله چند بار آبش عوض میکنیم و بعد سر کامکوات برش میزنیم تا گوشتش دیده شود. آب و شکر داخل قابلمه میریزم تا شکر حل شود با شعله کم تا جوش بیاد (مواظب باشیم شکر دور اطراف قابلمه نباش که باعث شکرک مربا شود) و آب پرتقال اضافه میکنیم جوش اومد کامکوات میریزم 4 دقیقه جوشید آبلیمو اضافه میکنیم و رنگ ژله زرد طلایی و میگذاریم داخل قابلمه خنک شود و بعد داخل ظرف شیشه میریزیم و در یخچال نگه داری میکنیم.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه قرابیه براونی تَرَکدار با ترفندهای عالی
- دستور کیک فنجانی کشمشی پخت کیک خوشمزه و بدون فر
- طرز تهیه دیگچه مشهدی از دسر های سنتی و محلی شهر مشهد
- طرز تهیه پنیر سفید خانگی با دستور مرحله به مرحله و نکات عالی
- طرز تهیه سس خردل عسل بهترین چاشنی و طعم دهنده غذاهای گیاهی
- کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه ای روش تهیه کیک سیب با آیسینگ پنیر خامه ای