طرز تهیه شیرینی جینجربرد شیرینی های کوچولوی جینجربرد

طرز تهیه شیرینی جینجربرد شیرینی های کوچولوی جینجربرد

طرز تهیه شیرینی جینجربرد , شیرینی های کوچولوی جینجربرد, آموزش طرز تهیه شیرینی جینجربرد ,شیرینی های جینجربرد ,مواد لازم شیرینی جینجربرد , شیرینی جینجربرد,جینجربرد

شیرینی های کوچولوی جینجربرد

برای 30-40 عدد شیرینی:
115 گرم آرد گندم
50 گرم کره نرم
50 گرم شکر قهوه ای
1 قاشق چایخوری ادویه جینجربرد (طرز تهیش پایین هست)
1 قاشق چایخوری عسل
2 قاشق غذاخوری شیر
1/2 قاشق چایخوری پودر کاکائو
1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 پنس نمک

طرز تهیه شیرینی جینجربرد , شیرینی های کوچولوی جینجربرد, آموزش طرز تهیه شیرینی جینجربرد ,شیرینی های جینجربرد ,مواد لازم شیرینی جینجربرد , شیرینی جینجربرد,جینجربرد

ادویه جینجربرد:
1 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل فرنگی (آل اسپایس)
نصف قاشق چایخوری جوز هندی تازه رنده شده
نصف قاشق چایخوری پودر میخک

همه اینارو مخلوط کنین و ما در دستور فقط به 1 قاشق ازین ادویه نیاز داریم

فر رو در دمای 160 درجه بزارین، آرد، بکینگ پودر، شکر قهوه‌ای، ادویه جینجربرد، پودر کاکائو و نمک رو مخلوط کنین. بعد بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه. بعد از خمیر به اندازه فندق بزرگ برداین و گرد کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین با فاصله و 20 دقیقه بپزین.در ظرف دربسته نگه دارید.

تکرار:

ادویه جینجربرد:
1 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل فرنگی (آل اسپایس)
نصف قاشق چایخوری جوز هندی تازه رنده شده
نصف قاشق چایخوری پودر میخک

همه اینارو مخلوط کنین و ما در دستور فقط به 1 قاشق ازین ادویه نیاز داریم

فر رو در دمای 160 درجه بزارین، آرد، بکینگ پودر، شکر قهوه‌ای، ادویه جینجربرد، پودر کاکائو و نمک رو مخلوط کنین. بعد بقیه موادو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه. بعد از خمیر به اندازه فندق بزرگ برداین و گرد کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین با فاصله و 20 دقیقه بپزین.در ظرف دربسته نگه دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *