طرز تهیه شش انداز بادمجان بر خلاف اسمش که غذای سختی به نظر میاد روند پخت و آماده سازی ساده ای داره که در زمان کم هم آماده میشه.
این غذا بادجان داره که بهتره قبل از پخت غذا بادمجان را نمک بزنید یا روش دیگری که در آب نمک میذاریم بادمجان ها روتا تلخیش گرفته بشه رو انجام بدید تا غذاتون تلخ نشه.
من این غذا رو عاشقشم و هر موقع مهمون داشته باشم یکی از گرینه هامه هم خوشمزه است و هم کم هزینه و گوشت و مرغ و اینها هم نمیخواد.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه شش انداز بادمجان چیست ؟
بادمجان قلمی بدون تخم :5 عدد
مغز گردو ساییده شده :300 گرم
رب انار :2 قاشق سوپ خوری
پیاز سرخ کرده :4 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن :به میزان لازم
مراحل پخت و طرز تهیه شش انداز بادمجان :
ابتدا دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت می گذاریم.
سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت می دهیم. پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت می دهیم.
دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه می کنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا خورش به روغن بیفتد.
در آخر به بادمجان هایی که پوست گرفته و به صورت حلقه ای خرد کرده ایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
سپس شسته، خشک نموده و سرخ می کنیم.و بادمجان ها را به خورش اضافه کرده و اجازه می دهیم تا جا بیفتد.
این غذا رو به همراه برنج یا نان سرو کنید و نوش جان کنید.