طرز تهیه سوهان توری آموزش پخت سوهان و شیرینی های محلی

طرز تهیه سوهان توری آموزش پخت سوهان و شیرینی های محلی

طرز تهیه سوهان توری

اصل این سوهان بامغزیجاتی مثل گردو،بادام یامخلوطی ازهردوهست ولی مثل من ازکنجدهم می تونین استفاده کنید،
مغزیجات خردشده مثل گردو،بادام یا مخلوط هردو یا کنجد(نصف لیوان) 50گرم_اگرگردو یابادام زدین پودرنکنید خیلی ریز به اندازه ماش خردکنید_کره 20گرم.شکر 100گرم(دوسوم لیوان)زعفران خشک اسیاب شده 1/4ق چ.پودرهل 1/4ق چ.اردسفید 1ق غ_ممکنه کمی بیشترهم استفاده بشه_خامه صبحانه _بهتره ازخامه های شل مثل خامه پاک استفاده کنید_1ق غ
پودرپسته ،نارگیل و…برای تزیین به دلخواه
عسل 1ق م پر

 طرز تهیه سوهان توری آموزش پخت سوهان و شیرینی های محلی
کره،زعفران خشک وعسل رادرون ظرفی برروی بخاراب _به حالت بنماری_قراردهید تاکاملا یکدست شوند،سپس ازروی بنماری برداشته،شکر،پودرهل،ارد،پودرمغزیجات رااضافه کنید خوب مخلوط کنید درنهایت خامه رابزنید حال باقاشق هم بزنید تامایه کاملا یکدست وغلیظ شود،
یک قالب یا ظرف تفلون بردارید_داخل کلیپ می بینید که من هم ازقالب هم قابلمه تفلون استفاده کردم پس هرظرفی که تفلون باشه وقابل گذاشتن داخل فرمشکلی نداره_فقط ظرف تفلون سطحش صاف باشه و جنس تفلون اش عالی باشه بدون یک خط.. خییییلی کم ظرف راچرب کنید_کم چرب بشه نمیخوایین روغن به خوردسوهان بدیم _مایه رادرون قیف بریزید وبه اندازه فندق وبافاصله_فاصله راخوب رعایت کنید چون داخل فرپهن میشن وممکنه به هم بچسبند_بزنید،

طرز تهیه سوهان توری آموزش پخت سوهان و شیرینی های محلی


فرراازقبل برروی 200درجه سانتی گراد گرم کنید سینی راداخل فربگذاریدوکنارفربشینید ظرف مدت ده دقیقه حتی کمترسوهانها شروع به جوشیدن وپهن شدن میکنه همین جوشیدن به علت حرارت فرباعث توری شدن اونها میشه،همین که طلایی شدن ازفرخارج کنید _نرم هستن_تانرمن برروی انها پودرپسته بپاشید …نزارید خیلی سرد بشه بعد از قالب جدا کنید من تا از داغی میفتاد و و کمی خودش رو می گرفت از ظرف جدا میکردم چون وقتی سرد میشد می چسبید ..تا نرمه از ظرف جدا کنید
نکته خیلی مهم: غلظت مایه برای داشتن سوهانهای یک اندازه ومرتب مهمه پس وقتی مایتون اماده شد درابتدا یک عدد ازسوهانها رامی زنید وداخل فرمیگذارید اگرسوهانها خیلی پهن وپخش شدن وشکلهای نامنظمی داشتن بدونید مایتون شله پس کمی اردبهش اضافه می کنید ولی اگردیدین سوهانها حالت توری نشدند مایتون سفته وکمی خامه بزنید،پس یکی دوتامی زنیدتاقلقش بیاددستتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *