طرز تهیه سمبوسه سریع و کم روغن با فوت و فن عالی
طرز تهیه سمبوسه سریع
یه شام بسیار خوشمزه و سه سوته و باحال خیلی سریع درست میشه و خوشمزه است
درست کردن این سمبوسه خیلی راحت و بی دردسر
اول که دستگاه ساندویچ ساز رو بزارین پنج دقیقه گرم بشه بعد داخلش رو خوب چرب کنید و یک عدد نون لواش رو نصف کنید داخل ساندویچ ساز بزارین بعد از مواد میانی سمبوسه داخلش بزارین و بهتره وکمی پنیر پیتزا بریزین و نصف دیگر نون لواش کنید و روش بزارین و با قلمو روی نون رو با روغن چرب کنید و درش رو بزارین یک ربع زمان بدین سمبوسه آماده است بعد هم برش بدین و میل کنید
مواد میانی سمبوسه من مرغ با پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای تفت داده پر کردم
مواد اصلی سمبوسه رو براتون میزارم درست کنید
سیب زمینی پخته و خرد شده/ 2 عدد
گوشت چرخ کرده/ 200 گرم
پیاز خردشده/1عدد
زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز/ به میزان لازم
طرز تهیه سمبوسه سریع
طرز تهیه:
ابتدا در تابه روغن و پیاز را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا پیاز طلایی شود.
سپس گوشت را در آن به مدت هفت هشت دقیقه دقیقه تفت می دهیم و بعد از آنکه رنگ گوشت کاملا تغییر کرد تمام ادویه جات را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه مواد ا با حرارت کم تفت می دهیم
نکته بزارید نون از داغی بیفته بعد برش بدین..اگر نمی خواین ترد بشه زودتر بردارین
تکرار:طرز تهیه: سمبوسه کم روغن
ابتدا در تابه روغن و پیاز را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا پیاز طلایی شود.
سپس گوشت را در آن به مدت هفت هشت دقیقه دقیقه تفت می دهیم و بعد از آنکه رنگ گوشت کاملا تغییر کرد تمام ادویه جات را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه مواد ا با حرارت کم تفت می دهیم
نکته بزارید نون از داغی بیفته بعد برش بدین..اگر نمی خواین ترد بشه زودتر بردارین