طرز تهیه دویماج با پنیر مقوی و مفید برای میان وعده ها

طرز تهیه دویماج با پنیر مقوی و مفید برای میان وعده ها

طرز تهیه دویماج با پنیر

موادلازم دویماج :

نان لواش خشک ۲ عدد
پنیر ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
گردو خردشده ۱/۲ لیوان
سبزی معطر(جعفری،شوید…) ۲ قاشق غذا خوری
کشمش به مقدار لازم

طرز تهیه دویماج با پنیر ,دویماج مقوی و مفید برای میان وعده ها, آموزش تهیه میان وعده سالم,فواید پنیر و گردو,مواد لازم تهیه دویماج و پنیر

✍️طرزتهیه:
۱.ابتدا نان های خشک مخصوص را که میتوانید از غرفه های نان فانتزی یا سوپرمارکت تهیه کنید خرد کنید باید در حالت خرد شده حدود ۲ لیوان شوند

۲.خرده های نان را در کاسه ای ریخته و با حدود نصف لیوان آب مرطوب کنید و قدری زمان دهید تا نرم شوند توجه کنید که نباید خیلی نرم بشوند در حدی که دیگر خشک و شکننده نباشند کافیست

۳.کره را ذوب کرده و روی نان ها بریزید و مخلوط کنید

۴.من از پنیر آمل استفاده کردم پنیر را قطعه های کوچک کرده و اضافه کنید.باقی مواد را هم افزوده و خوب مخلوط کنید

۵.در این مرحله از مواد هر سری به اندازه ی یک گردو را با دست برداشته و به شکل دایره یا بیضی در آورید اگر چسبناک بود میتوانید دستتان را در کاسه آب بزنید .

۶.میتوانید لقمه های دویماج را با گوجه یا خیار تزئین کرده و میل کنید.

فواید خوردن پنیر و گردو باهم

پنیر حاوی ماده‌ای به نام تیرامین است که این ماده می‌تواند در صورت عبور از سد خونی مغز وارد مغز شود و کاهش عملکرد ذهنی فرد را در پی داشته باشد، هرچند در عمل باعث کاهش هوش فرد مصرف‌کننده نمی‌شود چراکه در بدن ما آنزیم خاصی وجود دارد که به محض تماس با پنیر آن را تجزیه می‌کند و در صورتی که نقصی در عملکرد این آنزیم وجود نداشته باشد و مقادیر پنیری که فرد می‌خورد بیش از ظرفیت خنثی‌سازی این آنزیم نباشد، این آنزیم براحتی می‌تواند از پس مقادیر معمول تیرامین برآید و مانع ورود این ماده به مغز شود.

در این میان از آنجا که آنزیم تجزیه کننده تیرامین پنیر برای انجام عمل خود به مس نیاز دارد، بنابراین اگر بتوانیم مقادیر مورد نیاز مس را در اختیارش قرار دهیم می‌توانیم از کارایی بیشتر آن بهره ببریم.این کار را می‌توانیم با خوردن گردو همراه پنیر انجام دهیم.در واقع از آنجا که گردو حاوی مس است می‌توانیم از این طریق، مس مورد نیاز را تامین کنیم.

مساله دیگر تعادل کلسیم و فسفر بدن است.اگر این تعادل به هم بخورد یعنی مقدار کلسیم بدن از فسفر بیشتر شود این کلسیم اضافی می‌تواند باعث کاهش فسفر در دسترس سلول‌های مغزی شود.این در حالی است که سلول‌های مغزی به کاهش فسفر حساس هستند و این مساله می‌تواند باعث کاهش عملکرد سلول‌های مغزی شود.

این در حالی است که پنیر هر دو ماده معدنی کلسیم و فسفر را دارد ولی میزان کلسیم آن بیشتر است و در صورت مصرف بیش از اندازه آن، این تعادل به هم می‌خورد و مقدار کلسیم از فسفر بیشتر می‌شود لذا از فسفر سلولهای مغزی استفاده می شود.گردو تا حدی هم حاوی فسفر است که با مصرف آن می‌توانید به فسفر مورد نیاز خود دست پیدا کنید و این تعادل را به حالت اول باز گردانید.پس این مشکل نیز با مصرف گردو قابل حل است.

ماده‌ای بخورید که از خاصیت سودایی پنیر بکاهد، بهترین گزینه همان گردو است که به مقدار کافی گرم است و می‌تواند خاصیت سودایی پنیر را تعدیل کند.

دویماج یک غذای معتدل است که پنیر و گلدو را در کنار هم قرار داده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *