طرز تهیه دسر رومانف مناسب برای مهمانی ها واقعا محشره

طرز تهیه دسر رومانف مناسب برای مهمانی ها واقعا محشره

طرز تهیه دسر رومانف

همین مدل تک نفره رو با کرم پاتیسیر یا کرم انگلیسی درست کنید محشره واقعا .
.

.
ایده پذیرایی
.
طرز تهیه دسر رومانف ,دسررومانف مناسب برای مهمانی ها, مواد لازم برای دسر رومانف ,ایده پذیرایی, دسر رومانف ایده پذیرایی,آموزش دسر تک نفره
کاش برای عید هم میشد میوه ها رو این مدلی برش زد واقعا هم اسراف نمیشه و هم بخاطر دید و بازدیدا واقعا نمیشه خورد . .
.
دسر رومانف .

شیر سه لیوان__خامه‏۲۰۰ گرم( یک بسته از این خامه صبحانه های صورتی رنگ میتونید نصف بسته هم بریزین یا اینکه خامه قنادی) __نشاسته ذرت سه و نیم قاشق غذا خوری سرصاف __ شکر نصف لیوان__ اگر خامه قنادی استفاده کردین شکر کمتر بریزید __ وانیل‏

۱/۲ قاشق چای خوری __ موز یک الی دو عدد ( من یک و نصف ریختم) __ پودر ژلاتین سه قاشق غذا خوری سرصاف __ آب سرد نصف لیوان .

اول پودر ژلاتین را روی آب سرد میپاشیم و کاسه را روی بخار کتری میزاریم تا ژلاتین حل بشه و شفاف ( به این روش میگن بنماری )

نشاسته ذرت را درشیر سرد حل میکنیم شکر هم اصافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و هم میزنیم تا وقتی شیر جوش بیاد سریع و مداوم هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. پس یه لحظه هم ولش نکنید

بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که غلیظ شد از حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم . موز را نگینی خرد کردم را به موادمان اضافه میکنیم خامه را نیز اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود .( میتونید موز را پوره کنید دلخواهه)

ژلاتین که با آب سرد مخلوط کرده بودیم و به روش بن ماری تهیه کردیم را به مواد اضافه کرده و میگذاریم دسر از داغی بیفته .
قالب من فلزی بود یه دور اب چرخوندم داخلش و یه ربع تو فریزر گذاشتم ( البته اینکارو بیشتر برای ژله ها انجام بدین که نچسبه بهش اما این دسر چون خامه داره اصلا نمیچسبه ) مواد که خنک شد داخل قالب بریزین و داخل یخچال به مدت حدود شش ساعت بزارین و بعد اول دور قالب رو با چاقو آزاد کنید و بعد ده ثانیه داخل اب ولرم بزاربن راحت برمیگرده.
اگر قالبتون سیلیوکونی و پلاستیکی بود برای ژله ها فقط چرب کنید کافیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *