طرز تهیه خورش کرفس مراحل پخت خورش کرفس تا جا افتادن این خورش عالی
طرز تهیه خورش کرفس مراحل پخت خورش کرفس تا جا افتادن این خورش عالی
طرز تهیه خورش کرفس , مراحل پخت خورش کرفس ,تهیه خورش کرفس با طعم عالی ,مواد لازم برای تهیه خورش کرفس با طعم عالی , دستور پخت خورش کرفس ,سبزی مورد نیاز خورش کرفس
مواد لازم برای تهیه خورش کرفس با طعم عالی :
کرفس 600 گرم
گوشت گوسفند400 گرم بااستخون
پیاز1 عدد بزرگ
زرچوبه و فلفل سیاه و دارچین
لیموعماانی 5-4عدد
پودرجو 1 قاشق
رب انار 1 قاشق غ
****************************************************
طرز تهیه خورش کرفس :
کرفس سافشو خردکردم اندازه بندانگشت .شستم کمی تفت دادم
برگهاشو باجعفری و نعنا ریزخردکردم و تفت دادم .گوشت گوسفند400 گرم بااستخون باپیازتفت دادم وقتی ابِ گوشت کشیده شد. زرچوبه و فلفل سیاه و دارچین زدم بااونام کمی تفت دادم اب ریختم گزاشتم یکساعت و نیم پخت درحین پخت گوشت لیموعماانی رو شستم باچنگال سوراخ کردم گزاشتم توابگرم نیمساعت موند تلخیشو پسداد
بعدازیکساعت و نیم که گوشت پخت لیمو وساقه و سبزی کرفس و اضاف کردم نیمساعتم اونا پختن اواخرکار یکقاشق پودرجو برای جمشدن اب ِ خورش اضاف کردم نمک و 1 قاشق غ رب اناراضاف کردم و دوتکه یخ کوچیک انداختم توش دره ظرفو نیمه گذاشتم چنتا غل زد بروغن افتاد خاموش کردم.
کرفس سافشو خردکردم اندازه بندانگشت .شستم کمی تفت دادم
برگهاشو باجعفری و نعنا ریزخردکردم و تفت دادم .گوشت گوسفند400 گرم بااستخون باپیازتفت دادم وقتی ابِ گوشت کشیده شد. زرچوبه و فلفل سیاه و دارچین زدم بااونام کمی تفت دادم اب ریختم گزاشتم یکساعت و نیم پخت درحین پخت گوشت لیموعماانی رو شستم باچنگال سوراخ کردم گزاشتم توابگرم نیمساعت موند تلخیشو پسداد
بعدازیکساعت و نیم که گوشت پخت لیمو وساقه و سبزی کرفس و اضاف کردم نیمساعتم اونا پختن اواخرکار یکقاشق پودرجو برای جمشدن اب ِ خورش اضاف کردم نمک و 1 قاشق غ رب اناراضاف کردم و دوتکه یخ کوچیک انداختم توش دره ظرفو نیمه گذاشتم چنتا غل زد بروغن افتاد خاموش کردم
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه شش انداز بادمجان با دستور ساده در منزل
- فواید زرشک و خواص آب زرشک طبیعی مخصوص پوست و مو
- طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
- تهیه خورشت قیمه چگونه خورشتمون رو خوش طعمتر کنیم؟
- دستور کوفته قلقلی یا خورشت میتبال با سس انار و تزیین زیبا
- طرزتهیه ته چین مرغ و قارچ یک غذای اصیل و کاملا مجلسی ایرانی