طرز تهیه خورش اسفناج آموزش انواع خورش های سنتی
مواد لازم خورش اسفناج
آلو بخارا 300 گرم
پیاز متوسط (نگینی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
مغز ران گوسفند یا گوساله (خرد شده) 400 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق سوپخوری
اسفناج (پاک و خردشده) 700 گرم
شکر یک چهارم پیمانه (40گرم)
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کتلت مرغ آموزش انواع کوکو و کتلت ها به روش جدید
- طرز تهیه باقلاقاتق غذای ساده ,خوشمزه و پرطرفدار گیلانی
- دستور شامی پوک رشتی شامی محلی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه آش آبغوره آموزش انواع آش ها و غذاهای محلی
- طرز تهیه بال سوخاری با سس بوفالو ویژه و خوشمزه
- دستور ته چین باقالی پلو خوشمزه و مجلسی آموزش ته چین