طرز تهیه خاگینه هویج تبریز خاگینه سنتی و محلی ترکی بسیار خوشمزه
طرز تهیه خاگینه هویج تبریز
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
هویج متوسط ۵ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
دارچین و پودرگل محمدی و هل کوبیده و گردو خردشده به مقدار لازم
مواد لازم شربت:
شکر ۲ لیوان (لیوان دسته دار فرانسه)
آب ۱ لیوان
زعفران دم کرده به مقدار لازم(دست ودل بازی کنید?) ابتدا شربت رو آماده میکنیم آب وشکر رو روی حرارت میذاریم شکرکه آب شد زعفران رو اضافه میکنیم و و از روی حرارت برمیداریم و میذاریم کنار. . .
پوست هویج هامونو کنده و با مقداری آب روی اجاق گاز میذاریم تا بپزن بعد از پخت با رنده ریز رنده میکنیم و اونم میذاریم کنار. . . تخم مرغ هارو با همزن دستی میزنیم تا کاملا از لختگی دربیان بعد آرد رو اضافه میکنیم و باهمزن دوباره میزنیم تا خوب مخلوط بشن بکینگ پودر وهویج رنده شده رو اضافه میکنیم حالا کمی روغن داخل ماهیتابه تفلون (سایز متوسط)میریزیم و میذاریم رو اجاق گاز نصف مواد رو میریزیم بعد پودر گل محمدی و دارچین و گردوی خرد شده و هل کوبیده رو روش پخش میکنیم من کمی پودرزنجبیل هم ریختم بعد بقیه مواد رو روش میریزیم و در ماهیتابه رو میذاریم وبا حرارت ملایم میذاریم تا خودشو بگیره حدودا بیست دقیقه زمان کافیه اگه خواستین میتونین خاگینه رو برگردونید تا طرف دیگرشم سرخ بشه ولی نبایدزیاد تغییررنگ بده(من نکردم)
بعد شربت رو روی خاگینه میریزیم و دو سه جوش که زد و شربت به خورد خاگینه رفت از روی حرارت برمیداریم و بعداز سردشدن در ظرف سرو منتقل کرده و تزیین میکنیم
.
بعد شربت رو روی خاگینه میریزیم و دو سه جوش که زد و شربت به خورد خاگینه رفت از روی حرارت برمیداریم و بعداز سردشدن در ظرف سرو منتقل کرده و تزیین میکنیم
.