آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه جامبوی گوشت قلقلی به همراه آموزش سس ریکوتای
طرز تهیه جامبوی گوشت قلقلی
غذای با روش پخت آسان خوشمزه و لذیذ البته به عنوان فینگر فود هم میشه ازش استفاده کرد .از پرطرفدارترین غذا ها که میشه به شکل زیبا هم ون رو تزیین کرد.
بری بچه هایی که سخت غذا میخورن بهترین غذا محسوب میشه از لحاظ پروتئینی کاملا غنی است و شکل ظاهری آن اشتهای کودکان را تحریک می کند و از همه مهم تر غذای سالم و پر انرژی برای کودکان شماست.
موادلازم جامبوی گوشت قلقلی
۸۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده
آرد یک دوم پیمانه
پیاز رنده شده یک دوم پیمانه
پارمسان یک چهارم پیمانه
سیر دوحبه
جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
دو عدد تخم مرغ
ریحان خرد شده یک دوم پیمانه
پنیر ریکوتا ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرزتهیه:
روش کار و طرز تهیه بسیار آسان و ساده است
ابتدا گوشت چرخ کرده، آرد ، پیاز ، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی درست می کنیم در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهید. تا توپک ها گوشتی به خوبی پخته شوند .
طرز تهیه سس ریکوتای
در ظرفی جدا پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید.
اینم از غذای خوشمزه توپک های گوشتی همراه با سبزیجات مفید و در دسترس .امیدوارم مواد توجه شما عزیزان قرار رفته باشه . نوش جان