طرز تهیه توپک پنیری برنج فینگر فود عالی و خوشمزه

طرز تهیه توپک پنیری برنج خونگی و سالم رو به راحتی بدون دردسر آماده کنید .من خیلی موقع ها بعد از مهمونی برنج هام که اضافه می مونه باهاش این غذا رو درست می کنم .

مواد لازم برای تهیه توپک پنیری برنج چیست ؟

برنج پخته : ۴ پیمانه

تخم مرغ : ۲ عدد

جعفری یا ریحان خرد شده : ۳ الی ۴ ق غ خ

پنیر موتزارلا : ۱۵۰ گرم

کالباس : ۲۰۰ گرم

آرد سفید : ۳ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر : ۱ ق مربا خوری

پودر سیر : یک ق چای خوری

پودر پیاز : یک ق چای خوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

مواد سوخاری مورد نیاز برای توپک پنیری برنج

آرد : یک پیمانه

تخم مرغ : ۲ عدد

پودر سوخاری : یک پیمانه

پنیر موتزارلا یا چدار : ۳۰۰ گرم

روغن : به میزان لازم

طرز تهیه توپک پنیری برنج

مراحل پخت و طرز تهیه توپک پنیری برنج

۱. طرز تهیه در ابتدا برنج را پخته و در محیط قرار داده تا کاملا خنک شود.

۲.سپس ادویه ها شامل ( نمک، فلفل، پودر سیر و پیاز ) ، تخم مرغ ، جعفری یا ریحان خردشده ، پنیر موتزارلا ، کالباس و آرد سفید ، بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کمی با دست مخلوط کنید.

۳. دست خود را کمی خیس یا روغنی کنید از مواد برداشته و کمی پنیر در آن قرار دهید و به صورت توپک شکل دهید.

۴. توپک ها را به مدت نیم ساعت الی یک ساعت در فریزر قرار دهید.

۵. سپس در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن کرم شده با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

۶.با سس دلخواهتان سرو کنید

نکته : می تونید به جای کالباس یا ژامبون از مرغ پخته و خرد شده هم استفاده کنید.

نکته :  اگر سبزیجات بیشتر مورد علاقه شما هست برای داخل توپک ها از سبزیجات دلخواه هم می تونید اتفاده کنید البته سبزیجات معطر بهتر است باید بگم این هم ذائقهای و سلیقه ای است.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *