طرز تهیه ته چین ماکارونی آموزش انواع غذاهای جدید و خوشمزه
طرز تهیه ته چین ماکارونی
گوشت چرخ کرده 300 گرم
قارچ 500 گرم و تف میدهیم با کره
پیازداغ 4 قاشق غذا خوری
ماست 1 و نیم لیوان
روغن مایع 1 لیوان
ماکارونی 2و بسته و 1 لیوان
ادویه آویشن و فلفل سیاه و زردچوبه و رب و عصاره گوشت
فلفل دلمه به مقدار لازم
ژامبون سوجوک 4 ق غذاخوری رنده شده
پنیر پیتزا 500 گرم
تخم مرغ درشت 3 عدد
ماکارونی آبکش میکنیم تا خنک بشه
تخم مرغ و ماست و روغن با زعفرون و نمک باهم مخلوط میکنیم و کمی دارچین برای بو زخم تخم مرغ گرفته بشه و بعد ماکارونی به این مواد مخلوط میکنیم و ته قالب من کاغذ روغنی گذاشتم و دور قالب با روغن جامد یا کره چرب میکنیم و نصف ماکارونی میریزیم و کمی پنیر پیتزا و مواد گوشتی و قارچ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا و مابقیه ماکارونی میریزیم و پنیر پیتزا و روش فویل میکشیم * طرز تهیه ته چین ماکارونی
ش
چند سوراخ رو فویل ایجاد میکنیم و داخل فر به مدت 1 و ساعت میزاریم با دما 180 درجه طبقه وسط و بعد از یکساعت فویل در میاریم و روش گریل میکنیم دور ماکارونی با چاق از جداره ظرف جدا میکنیم و کمی از حرارت افتاد داخل ظرف میزاریم و بعد با سس قرمز و سالاد نوش جان میکنیم.
تکرار:طز تهیه ته چین ماکارونی
ماکارونی آبکش میکنیم تا خنک بشه
تخم مرغ و ماست و روغن با زعفرون و نمک باهم مخلوط میکنیم و کمی دارچین برای بو زخم تخم مرغ گرفته بشه و بعد ماکارونی به این مواد مخلوط میکنیم و ته قالب من کاغذ روغنی گذاشتم و دور قالب با روغن جامد یا کره چرب میکنیم و نصف ماکارونی میریزیم و کمی پنیر پیتزا و مواد گوشتی و قارچ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا و مابقیه ماکارونی میریزیم و پنیر پیتزا و روش فویل میکشیم