طرز تهیه ترحلوا شیرازی آموزش ترحلوا لذیذ و خوشمزه در چند رنگ

طرز تهیه ترحلوا شیرازی با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه ترحلوا شیرازی این حلوا با مجموع آرد های مختلفی پخته میشه و اصلی ترین تفاوتش با حلوا های دیگر استفاده از نشاسته در پخت ایت ترحلوا می باشد که اون رو خاص کرده بسیار خوشمزه و لذیذ است که با سپری زمان کمی حدود 30 دقیقه می توانید در منزل تهیه کنید .

مواد لازم برای ترحلوا شیرازی:

ارد برنج 1/2پیمانه
نشاسته 1پیمانه
شیر پرچرب6پیمانه
اب 2پیمانه
گلاب 3پیمانه
شکر 1و 1/2پیمانه
روغن مایع 1/4پیمانه
زعفران ابکرده به مقدار لازم

طرز تهیه ترحلوا شیرازی

طرز تهیه  و مراحل پخت ترحوای شیرازی:

ابتدا نشاسته ..ارد برنج..شیر..اب..و گلاب رو مخلوط میکنیم چند لحظه میزاریم بمونه تا خوب نشاسته و ارد برنج حل بشن .اگه نشد مخلوط رو از صافی رد می کنیم .
ظرف رو روی حرارت ملایم می ذاریم و مرتب هم می زنیم .باید حوصله داشته باشیم تا موادمون ته نگیره و غلیظ بشه .غلظتش باید به اندازه ای باشه که وقتی هم میزنیم اثر قاشق روی حلوا بمونه .( تا به این مرحله برسه حدود 1ساعت طول میکشه و باید در تمام طول این مدت حلوا رو هم برنیم)
بعد روغن رو میریزیم و مخلوط می کنیم تا خوب به خورد حلوا بره و بعد شکر رو اضافه می کنیم .
بعد که شکر هم حل شد چند تا جوش زد توی یه ظرف لبه دار رو کمی چرب میکنیم ونصف مایه رو توی ظرف خالی می کنیم .
به بقیه حلوا زعفران ابکرده غلیظ اضافه می کنیم تا به رنگ مورد نظر برسه وبعد مایه رو توی یه ظرف لبه دار دیگه که چرب کردیم خالی می کنیم
می تونین مایه رو سه قسمت کنین و با پودر کاکائو قاطی کنین تا حلوای قهوه ای رنگ هم داشته باشین .اما حالت سنتیش همین دو رنگ سفید و زرده.
بعد که حلوا از حرارت افتاد برای چند ساعت میذاریم تو یخچال بعد به شکل لوزی میبریم و تو ظرف سرو می چینیم .

نوش جان

نکته:
حتما حرارت ضمن پخت باید ملایم باشه تا خوب ارد برنج بپزه
سعی کنین حلوا رو توی ظرف لعابی تا چدن بپزین تا به کناره ها و ته دیگ نچسبه
مرتب و تا پایان کار حلوا رو هم بزنین تا نشاسته و آرد برنج ته ظرف جمع نشه تا حلوا توش گلوله نشه .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *