طرز تهیه تارت نارگیلی چه شیرینی جدید و دلبری براتون آوردم چه جذاب و وحشتناک خوشمزه و خوش عطر, درست کردنش هم واقعا راحت اما خیلی هم تنبلونه نیست . فر و همزن نمیخواد االبته یکم قلق داره که برای شما کدبانوها کار سختی نیست.
ولی واقعا سریع و راحت با اینکه قیافه اش بسیار شیک و مجلسی .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت چیست ؟
آرد سفید: سیصد گرم (دو لیوان )
پودر قند:سه ق غ
کره صد و بیست و پنج گرم.
وانیل نوک ق چ
تخم مرغ یک عدد
مراحل پخت و طرز تهیه تارت نارگیلی :
ابتدا آرد رو یک بار الک می کنیم کره باید کاملا سرد از یخچال دربیاریم و با چاقو نگینی برش میدیم و می ریزیم توی آرد.
پس باید سرد باشه و با چنگال به خوردش می دهیم ( اگر غذا ساز دارین بهتره آرد و کره رو داخل غذا ساز بریزین ). وقتی به شکل خرده نان شد بقیه مواد رو بهش اضافه می کنیم بازم مخلوط می کنیم با نوک انگشتها اصلا کف دست نباید درگیر بشه.
خمیر کاملا باید جمع بشه حالا خمیر رو توی کیسه فریزر بذارین و پهنش کنین با وردنه صاف کنید و نیم ساعت توی یخچال بذارین.
بعد این زمان از یخچال بیرون بیارین با وردنه خوب باز کنید به ضخامت نیم سانت بعد با قالبی که دوست دارین قالب بزنید, داخل قالب تارت بزارین کمی با انگشت آروم فشار بدین تا حالت گود پیدا کنه بعد با چنگال داخلش رو سوراخ کنید که وسطش بالا نیاد تمام تارت ها رو به این روش درست کنید
برای مواد میانی تارت نارگیلی
سفیده تخم مرغ دو عدد
شکر نصف لیوان
پودر نارگیل یک لیوان روغن مایع دو ق غ
وانیل نوک ق چ…آبلیمو نصف ق چ
تمام مواد به جز وانیل و آبلیمو روی حرارت ملایم میزاریم ده دقیقه هم میزنیم خاموش می کنیم بهش وانیل و آبلیمو اضافه میزلریم کنار خنک بشه, وقتی خنک شد داخل تارت ها رو باهاش پر می کنیم
روش پخت روی گاز : شعله پخش کن رو مدت یک ربع با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد این زمان تابه رو روش میزازبم در و دمکنی میزلریم بعد سی دقیقه چک کنید ببینید پخته یا نه
روش پخت داخل فر: فر رو با حرارت ۱۶۰درجه مدت یک ربع گرم کنید قالب تارا رو داخل سینی فر بزارین و مدت سی دقیقه زمان بدین تا آماده بشه.