طرز تهیه تارت آلبالو ویژه تابستان گرم و طاقت فرسا

طرز تهیه تارت آلبالو ویژه تابستان گرم و طاقت فرسا

طرز تهیه تارت آلبالو مخصوص شبهای تابستان ۹۵ ,طرز تهیه انواع تارت آلبالو,طرز پخت انواع تارت ها,طرز تهیه انواع تارت میوه,طرز تهیه انواع تارت شکلاتی آلبالو,طرز پخت انواع تارت,طرز تهیه انواع تارت ها,طرز تهیه انواع تارت,طرز پخت تات آلبالو در فصل گرما
۱ ایران پاتوق

 

در این شب های تابستانی که همه چیز برای گرفتن یک مهمانی مفصل مهیاست چرا برای دسر از تارت آلبالو استفاده نمیکنید؟ این دسر خوشمزه و ملس هم باب میل کودکان است هم ارزش غذایی بالایی دارد چراکه در آن شما هم ردی از کربوهیدارت میبینید هم پروتئین. در کل این دسر لذیذ نیازی به تعریف ندارد در ادامه با دیدن دستور تهیه آن خودتان متوجه ارزش هایش خواهید شد.

 

مواد لازم:

کره: ۱۷۵ گرم

پودرقند: ۹۰ گرم

پورد وانیل: ۱ قاشق چایخوری

ذره ای نمک

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

آرد: ۲۵۰ گرم

آلبالو (کمی پخته شده در شیره شکر): ۴۵۰ گرم

خامه: ۱۲۵ میلی لیتر

شیر: ۱۲۵ میلی لیتر

تخم مرغ کامل: ۱ عدد

نشاسته: ۲۰ گرم

شکر: ۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

۱۲۵ گرم از کره را بگذارید تا حدی نرم شود. سپس با پودرقند الک شده، پودر وانیل، ذره ای نمک و ۱ زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. آرد الک شده را هم اضافه کنید و خمیر را خوب مخلوط کرده و ورز دهید. خمیر را در سلوفون بپیچید و ۲ ساعت در یخچال نگاه دارید.

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

خمیر را بوسیله ی وردنه روی سطح آرد پاشیده نازک باز کنید. خمیر را به ۱۲ دایره به اندازه ی کمی بیشتر از قطر قالب ها برش بزنید و در قالب های چرب کرده پهن کنید. خمیر باید دیواره قالب را هم بپوشاند. قالب ها را در طبقه ی میانی فر قرار داده و ۱۰ دقیقه بپزید. سپس قالب ها را از فر بیرون آورید. فر را خاموش نکنید.

آلبالوها را دایره وار در قالب ها بچینید. خامه، شیر، ۵۰ گرم کره، نشاسته، ۱ تخم مرغ کامل، ۱ زرده تخم مرغ، ذره ای نمک و ۲ قاشق شکر را در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت ملایم و در حال هم زدن بجوشانید. کرِم بدست آمده را روی آلبالوها بریزید. قالب ها را در طبقه ی دوم (از پائین) بگذارید و مواد را ۲۵- ۲۰ دقیقه دیگر بپزید.

پس از اتمام زمان پخت، تارت ها را چند دقیقه در قالب نگاه دارید تا کمی خنک شوند. سپس با احتیاط از قالب درآورده و روی صفحه مشبک بگذارید تا کاملا” خنک شوند.

کام تان شیرین!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *