طرز تهیه بیسکو کیک با دستور آسان و طعم دلخواه و دوست داشتنی
طرز تهیه بیسکو کیک
#بیسکو_کیک
نکاتی راکه می نویسم رعایت کنید:
واما دستور:
کره ۲۰۰گرم _ازکره گیاهی هم میشه استفاده کرد چون هم بوی کره های پاستوریزه حیوانی رانداره وهم به صرفه تره وارزونتر،من کره گیاهی زدم_
پودرقند ۱۲۰گرم حدود ۲/۳لیوان_پودرقند نداشتین از شکر دانه ریزهم میشه استفاده کرد_
گلوکز یاعسل ۱ق غ برای رنگ بهتر بیسکوییت زده میشه،اگر خواستین بیسکوییت تیره تر بشه ۱ق غ پودر کاکائو هم میشه اضافه کرد_با ارد مخلوط بشه_
ارد سه صفر قنادی حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم تقریبا ۳لیوان_کم کم میزنیم تاخمیر یکدست ولطیف بشه ولی خشک نه ،ممکنه بیشتر هم مصرف بشه بسته به جنس اردتون داره پس تا حدی که خمیر لطیف بشه و چسبنده هم نباشه میزنیم ،میشه به جای ۵۰گرم از ارد نشاسته ذرت ریخت_
تخم مرغ ۲عدد
بیکینگ پودر۱/۲ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
نمک یک پنس
طرز تهیه بیسکو کیک
?توجه کنید این میزان مواد تقریبا ۵ عدد حرف a تقریبا متوسط شد_البته بایکبار جمع کردن و پهن کردن اضافه های خمیر ☺️درابتدا تخم مرغ وکره راازیخچال خارج کنید و اجازه دهید تاکاملا همدمای محیط شوند،اگر تخم مرغ سردباشه موقع اضافه کردن به کره زده شده میبره ،حالت دون دون میشه،پس حتما همدمای محیط شوند،
?پودرقند رالک کنید
?مخلوط ارد،بیکینگ پودر،نمک واگرنشاسته ذرت وپودرکاکائو دارین بعلاوه اینها سه بار الک شود
کره نرم شده در دمای محیط و پودرقند رادرحدود ۵ دقیقه ای بادورمتوسط همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس ۱ق غ عسل یاگلوکز ریخته کمی هم بزنید،تخم مرغ اول ووانیل راافزوده درحدیکدست شدن مخلوط کنید سپس تخم مرغ دوم،مایه کاملا پوک وسبک شده،همزن خاموش،مخلوط ارد راکم کم اضافه کنید وبالیسک مخلوط کنید تاخمیرکاملا یکدست ولطیف شود_ورزندهید_
داخل نایلون یکساعت دریخچال بگذارید
طرز تهیه بیسکو کیک
سپس خمیر را سه یا چهارقسمت کنید ،هرقسمت راروی کاغذ روغنی باوردنه به ضخامت دو میلی پهن کنید وشکل دلخواهتون را جداکنید،
?هر حرف یا عددی را روی کاغذ یا مقوا بکشید ودربیارین میشه کاتر حروف یا اعداد
بیسکوییتها راباهمون کاغذ روغنی به قالب منتقل کنید ودر فر ازقبل گرم ۱۷۰ درجه حدود ۱۵ تا۲۰ دقیقه پخت دهید زیرشون طلایی بشه کافیه،
بعد ازپخت و سردشدن کف ظرف دلخواهتون خامه زده وحرف اول راثابت کنید با کمممی شیر یا اب میوه لایه را مرطوب کنید_تاهم خامه خوب بهش بچسبه هم رطوبت خامه جذب بیسکوییت بشه _
خامه زده،لایه لایه تکرار کنید ودرنهایت تزیین
طرز تهیه بیسکو کیک
?بعد ازچندساعت موندن نرم میشه و قابل برش،
? می تونین ازخامه خوب فرم گرفته تنها یا مخلوط خامه وپنیرخامه ای یا کرم پاتیسیر استفاده کنید من ۴۰۰ گرم خامه زدم،