سیر جوانه زده حاوی ترکیبات آنتیاکسیدانی بیشتری نسبت به سیرتازه است
سیر جوانه زده , خواص سیر جوانه زده , پیاز و سیر جوانه زده , مواد غذایی جوانه زده, خواص سیر تازه
?سیر جوانه زده رادورنیندازید چون خواص فوق العادهای دارد
?سیری که به مدت ۵روزجوانه میزند
حاوی ترکیبات آنتیاکسیدانی بیشتری نسبت به سیرتازه است
آیا هنوز می توانید پیاز و سیر جوانه زده را بخورید؟
اگر در پیاز و سیر جوانه زده ، جوانه ها و ریشه ها کوچک هستند احتمالا برای استفاده خوب هستند. فقط آنها را جدا کنید پیاز یا سیر میخکی را نصف کنید و باقی مانده ی جوانه ها را جدا کنید. البته شما باید حواستان به کپک زدگی و پوسیدگی آنها باشد، مخصوصا اگر بیشتر از یک هفته در جای سرد و تاریک باشند. اگر فقط بخش کوچکی از آنها پوسیده شده ،آن را جدا کنید و مابقی را استفاده کنید. اگر پیاز یا سیر میخکی سیاه یا لهیده به نظر میرسد؛ آن را بیرون بیاندازید.
آیا می توانید پیاز و سیر جوانه زده را بکارید؟
تقریبا جواب بله است. تنها استثنا این است که سیر یا پیاز نباید به طرز جدی کپک زده یا پوسیده شده باشد.
نکته : اگر در پیاز و سیر جوانه زده خرابی کم باشد به راحتی می توانید بخش خراب را جدا کنید .
حالا شاید بخواهید بدانید که اگر پیاز یا سیر میخکی شده را بکاریم؛ سیر یا پیاز بیشتری به دست خواهیم آورد؟ برای پیازها باید بگویم که متاسفانه نه اما برای سیر شاید. هم در سیر و هم در پیاز شما پیازچه های زیادی به دست می آورید که به نظر من خیلی خوشمزه است؛ که باعث میشود کاشت پیاز یا سیر میخکی ارزش این کارها را داشته باشد.
طرز کاشت پیاز جوانه زده
پیازهای جوانه زده سالم را در ظرف های 8-12 اینچی بکارید؛ هرکدام در ظرف های جداگانه. مطمئن شوید که قسمت های کپک زده و پوسیده و خراب را قبل از کاشتن جدا کردید و مراقب ریشه ومرکز رویش آنها باشید.