آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
روش تهیه دوغاوه آش یا غذای سنتی و محلی کردی خوشمزه و لذیذ
روش تهیه دوغاوه
با آموزش غذای کردی در خدمت شما هستیم .این غذا به آش کردی نیز معروف هست.
مواد لازم ومورد نیاز دوغاوه :
1 عدد پیاز نگینی
نصف پ نخود پخته شده
۴ل آب جوش
2 تا گوجه رنده شده
۲ق غ خ سبزی کاکوتی
۱ل ماست
۱پ برنج دانه گرد
۲ق غ خ آرد
۱عدد زرده تخم مرغ
مواد لازم کوفته دوغاوه :
500گ گوشت چرخ کرده
۱عدد پیاز رنده شده
ق غ خ آرد
نصف پ برنج دانه گرد نیم پز شده
نمک و فلفل سیاه
امروز یه غذای کٌردی خیلی خوشمزه و لذیذ درست کردم که اسمش دوغاوه هستش و بسیار لذیذ
طرزتهیه:
ابتدا طرز تهیه کوفته رو آموزش میدم : ۵۰۰ گ گوشت چرخ کرده رو به همراه ۱عدد پیاز رنده شده و ۲ق غ خ آرد و نصف پ برنج دانه گرد نیم پز شده و نمک و فلفل سیاه خوب ورز دادم ۵دقیقه تا کاملا گوشت خودشو بگیره. کوفته ها رو کنار میگذاریمو در ادامه داریم :
۱عدد پیاز نگینی رو تفت دادم و سپس نصف پ نخود پخته شده ریختم و روش ۴ل آب جوش ۲۰دقیقه پخت، ۲ تا گوجه رنده شده و ۲ق غ خ سبزی کاکوتی اضافه کردم و کوفته ها رو یکی یکی که قلقلی کردم و توی آرد غلتوندم . در قابلمه ریختم به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه ۲۰دقیقه پخت. سپس ۱ل ماست رو با ۲ق غ خ آرد و ۱عدد زرده تخم مرغ خوب زدم و به آرامی به آش اضافه کردم یه قول کوچیک که خورد ۱پ برنج دانه گرد اضافه کردم و ۱۰دقیقه پخت.
البته این غذا از نظر مواد اولیه دارای تنوع زیادی هست اما از نظرخواص بسیار قوی هست و منبع خوب پروتئین و کلسیم نیز هست .به طور کلی آش ها به دلیل داشتن حبوبات و سبزیجات بسیار مفید در حفظ سلامتی و تندرست بودن هست .