دستور کیک ماکرون نارگیلی کیکی لطیف و بسیار نرم و خوشمزه
دستور کیک ماکرون نارگیلی
مواد لازم برای لایه زیرین کیک ماکرون نارگیلی
آرد 120 گرم
شکر 60 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
وانیل1/4 قاشق چایخوری
شیر 1/4 لیوان
کره یا روغن جامد 100 گرم
نمک1/8 قاشق چایخوری
مواد لازم برای لایه روی کیک
سفیده تخم مرغ 3عدد
شکر 60 گرم
پودر نارگیل 110 گرم
طرز تهیه و دستور کیک ماکرون نارگیلی:
همه مواد در دمای محیط میگذاریم ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ از هم جدا میکنیم و با همزن که پرهاش تمییز هست سفیده تخم مرغ با دور کند 30 ثانیه میزنیم و کم کم شکر در 3 مرحله باید اضافه کنیم تا ازظرف بر نگردد و بعد نارگیل اضافه میکنیم و باید با لیسک دورانی هم برنیم تا پفش نخوابد من داخل یخچال گذاشتم تا برای روکیک استفاده کنم
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل و کره به دمای محیط 5 دقیقه با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود در حین همزدن با لیسک اطراف ظرف جمع میکنیم تا بو ضخم زرده نگیرد و شیر اضافه میکنیم و 10 ثانیه با همزن میزنیم و بعد آرد و نمک و بگینگ پودر 3 بار الک کردیم در 3 مرحله به مواد اضافه میکنیم و در قالب 20 کاغذ روغنی میگذاریم و مواد کیک رو میریزم و با لیسک صاف میکنیم و مواد روی کیک هم میریزیم روی مواد کیک و در فر از قبل گرم شده با دما175 میگذاریم تا زمانی روی مواد کیک طلایی شود زمان کیک من 35 دقیقه بود و اگر خواستید روش طلایی شود برای چند ثانیه گریل بالا رو روشن کنید.
تکرار: زرده تخم مرغ و شکر و وانیل و کره به دمای محیط 5 دقیقه با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود در حین همزدن با لیسک اطراف ظرف جمع میکنیم تا بو ضخم زرده نگیرد و شیر اضافه میکنیم و 10 ثانیه با همزن میزنیم و بعد آرد و نمک و بگینگ پودر 3 بار الک کردیم در 3 مرحله به مواد اضافه میکنیم و در قالب 20 کاغذ روغنی میگذاریم و مواد کیک رو میریزم و با لیسک صاف میکنیم و مواد روی کیک هم میریزیم روی مواد کیک و در فر از قبل گرم شده با دما175 میگذاریم تا زمانی روی مواد کیک طلایی شود زمان کیک من 35 دقیقه بود و اگر خواستید روش طلایی شود برای چند ثانیه گریل بالا رو روشن کنید