دستور کیک شیر عسلی متفاوت از کیک ساده با طعم دلپذیر
دستور کیک شیر عسلی خوشمزه مفید در کنار وعده صبحانه یا یک عصرانه مختصر کیک و چای یا آبمیوه متفاوت از کیک ساده با طعم دلپذیر
مواد لازم
آرد:دو پیمانه سرخالی
تخم مرغ :چهار عدد
شیر عسلی :یک قوطی چهار صد گرمی
کره :صد گرم
روغن مایع:کمتر از یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری پر
پودر کاکائو:دوقاشق مرباخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
فر روی دمای صد وهشتاد روشن کنید گرم بشه
کره رو ذوب کنید بزارید خنک بشه(بهتره بعد ذوب شدن کف روی کره گرفته بشه که توی کیک بو نده)
همه مواد به دمای محیط برسه .تخم مرغ با دور تند همزن زده بشه حدود پنج دقیقه تا حجیم بشه دور همزن رو کم کنید شیر عسلی رو اضافه کنید .پودر کاکائو رو در روغن حل کنید وبه همراه کره به مایه اضافه کنید وبا دور کند مخلوط وهمزن خاموش ارد وبکینگ حتما سه بار الک شده با لیسک به مایه کیک اضافه کنید ودر قالب چرب وآرد پاشی شده ریخته ودر فر به مدت (تقریبی)چهل دقیقه بپزید بعد پخت بزارید خنک بشه از قالب جدا کنید .من برای روش از شیر عسلی وشکلات ذوب شده استفاده کردم ساده هم میتونید سرو کنید نوش جونتون.
تکرار :
طرز تهیه
فر روی دمای صد وهشتاد روشن کنید گرم بشه
کره رو ذوب کنید بزارید خنک بشه(بهتره بعد ذوب شدن کف روی کره گرفته بشه که توی کیک بو نده)
همه مواد به دمای محیط برسه .تخم مرغ با دور تند همزن زده بشه حدود پنج دقیقه تا حجیم بشه دور همزن رو کم کنید شیر عسلی رو اضافه کنید .پودر کاکائو رو در روغن حل کنید وبه همراه کره به مایه اضافه کنید وبا دور کند مخلوط وهمزن خاموش ارد وبکینگ حتما سه بار الک شده با لیسک به مایه کیک اضافه کنید ودر قالب چرب وآرد پاشی شده ریخته ودر فر به مدت (تقریبی)چهل دقیقه بپزید بعد پخت بزارید خنک بشه از قالب جدا کنید .من برای روش از شیر عسلی وشکلات ذوب شده استفاده کردم ساده هم میتونید سرو کنید نوش جونتون.