دستور کماج تابه ای یک شیرینی خوش عطر و خوشمزه
دستور کماج تابه ای
یک شیرینی خوش عطر و خوشمزه با بافت عالی و از همه مهمتر به شدت آسون???بدون فر و بدون همزن
باور کنید اینقدر سریع و راحت درست شد خودم تعجب کردم این شیرینی که مخصوص شمال کشور رو توی تابه و روی گاز درست میکنن فوق العاده خوش عطر و بو هست
باور کنید اینقدر سریع و راحت درست شد خودم تعجب کردم این شیرینی که مخصوص شمال کشور رو توی تابه و روی گاز درست میکنن فوق العاده خوش عطر و بو هست
کماج تابه ای دستور برای تابه بیست سانت گرد یا تابه رژیمی(من با نصف مواد تو تابه پانزده سانت درست کردم)
. .آرد برنج دو لیوان،….. شکر ۱و یک سوم لیوان…..،ماست پنج ق غ،….. تخم مرغ چهار عدد،….. گلاب یکسوم لیوان ،…. بیکینگ پودر اق م سرپر ،….زعفران دم کرده یک ق غ و پودر هل( یک ق چ .)… آرد گندم یک ق غ …. شیر یک سوم لیوان ( لیوان دسته دار فرانسوی)… … پودر نارگیل یک ق غ ( در صورت تمایل خوشمزه تر میشه) .اول از همه یک ق غ از آرد برنج کم کنید و به جای آن آرد گندم اضافه کنید .
ابتدا تمام مواد به جز آرد برنج و گندم و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم بعد که یکدست شد آرد گندم و برنج رو اضافه میکنیم .خوب هم بزنید.وقتی یکدست شد کف تابه نچسب رو نصف لیوان روغن بریزید بزارید با حرارت ملایم پنج دقیقه خوب داغ بشه بعد مواد کماج زود داخلش بریزید و روش در و دم کنی بزارید بعد بیست دقیقه چک کنید با سیخ چوبی اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید بزارین بمونه…بعد پخت برگددنبد تا طرف دیگه هم سرخ بشه .
**دستور کماج تابه ای, کماج یک شیرینی خوش عطر و خوشمزه ,کماج شیرینی شمالی ,طرز تهیه کماج تابه ای ,مواد لازم تهیه کماج , روش پخت کماج روی گاز,تهیه کماج تابه ای **
کماج معمولا با سرشیر و خامه و مربا یا عسل سرو میشه اما این مدل ضخیمش شبیه کیک هست نیاز به همراهی با چیزی نداره.