دستور ژامبون مرغ خانگی طرز تهیه بسیار آسان و سالم در منزل

دستور ژامبون مرغ خانگی طرز تهیه بسیار آسان و سالم در منزل

دستور ژامبون مرغ خانگی

ژامبون مرغ خانگی

?موادلازم:
گوشت مرغ ۱ کیلو
سیر ۳ تا ۵ حبه
ارد ۵ ق سوپ خوری
شیر خشک ۱۰۰ گ
زرده تخم مرغ ۳ عدد
یخ ۶ تکه کوچک
سس خردل ۱ ق س
روغن مایع ۲ ق س
پودر تخم کرفس ۱/۲ ق چای خوری
فلفل سیاه ۱ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ
هل ساییده ۱/۲ ق چ
میخک ۱/۴ ق چ
جوز هندی رنده شده ۱/۲ ق چ
پودر اویشن ۱/۲ ق چ
نمک ۲ ق مربا خوری
مغز پسته ۲ ق س

دستور ژامبون مرغ خانگی, طرز تهیه ژامبون مرغ سالم در منزل,آموزش ژامبون مرغ خانگی, مواد لازم تهیه ژامبون مرغ در منزل,طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی

?نکات:

✅همه ی ادویه ها کاملا پودر شده باشند.
✅در صورت تهیه ی ادویه ها درست کردن کالباس بسیار راحت است.
✅ با این مواد حدود یک کیلو و دویست گرم کالباس به دست می اید که نه تنها سالم است به صرفه نیز می باشد.

گوشت ژامبون
مرغ⬅️نصف ران مرغ و نصف سینه باید باشد.
گوشت⬅️نصف گوساله و نصف گوسفندی باید باشد.

✅مغز پسته را در اب جوش انداخته چند دقیقه و از پوست دوم هم جدا می کنیم تا سبز رنگ شود.
✅شیر خشک را از لوازم قنادی ها میتوان تهیه کرد.

?طرز تهیه:
مرغ را با سیر سه بار چرخ میکنیم.در چرخ گوشت.
آرد را با شیرخشک سه بار الک کرده بعد ادویه ها وزرده وسس خردل را به گوشت اضافه میکنیم و درون غذا ساز می ریزیم.
5دقیقه در غذا ساز هم میزنیم . در هنگام هم خوردن تکه های یخ را به آن اضافه می کنیم .
بعدروغن مایع را اضافه می کنیم در حین هم خوردن تا خوب منسجم شود.بعد خمیررا روی سلفون یه کم پهن می کنیم. وسط ژامبون به دلخواه پسته ،هویج خردشده و قارچ خرد شده بریزید.
یک ظرف اب کنار دست باشد .
دست را در ان زده و خمیر راکمی ورز می دهیم.
اگر خمیر خیلی شل بود و وا می رفت کمی ارد اضافه کرده و با دست ورز میدهیم.
خمیر نه خیلی شل باشد نه خیلی سفت.
اگر از پسته استفاده کردیم سعی می کنیم داخل خمیر قرار بگیرد.
بعد سلفون را مثل شکل کالباس سه دور به دور مواد می پیچیم و با دست هوای داخل انرا را خارج می کنیم .
بعد دو سر آن را با سیم یا یک تکه سلفون بسیار محکم می بندیم تا آب داخل نرود. بعد به همین شکل به دورش ورقه آلومینیوم(فویل) پیچیده.مانند شکلات و به مدت یکساعت ونیم داخل آب در حال جوش در یک قابلمه بزرگ روی شعله ی متوسط می گذاریم تا بپزد.بعد 6ساعت داخل یخچال گذاشته تا کاملا خنک شود. بعد برش می زنیم.
این کالباس بیشتر از یک هفته داخل یخچال وشش ماه در فریزر قابل استفاده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *