دستور پف پفی مارشمالو تهیه پف پفی با دستور خانگی و خیلی خوشمزه
دستور پف پفی مارشمالو
.اول که درست کردنش خیلی خیلی خیلی راحته و اصلا زمان هم نمیره ..دوم هم بسیار خوشمزه تر از نمونه بازاری هست..و سوم بچه ها خیلی دوست دارن…می تونید تو طراحی اش خیلی خلاقیت به خرج بدین و قالب بزنید…برای تولد هم عالیه
دستور پف پفی
پف پفی
برای هر رنگ یکبسته ژله +یک سوم لیوان آب+یک چهارم لیوان شکر
پودر نارگیل به میزان لازم
من از سه رنگ ژله استفاده کردم دوست داشتیم می تونید تک رنگ یا دو رنگیا بیشتر درست کنید ..ابتدا ژله و شکر و آب رو مخلوط میکنیم روی حرارت خیلی ملایم میزلریم و مرتب هم میزنیم تا ذرات شکر کامل آب بشه اصلا نباید جوش بیاد فقط در حدی گرم بشه که کل شکر آب بشه
ادامه دستور پف پفی
…وقتی کامل روان شد خاموش میکنیم و با همزن برقی ابتدا سه دقیقه با سرعت کند و بعد هفت تا ده دقیقه با سرعت تند میزنیم …تا جایی بزنید که ژله کاملا حالت کرم مانند پیدا کنه و خوب پف کنه خیلی هم نزنید زیاد بزنید دیگه خیلی سفت میشه من لایه اول رو خیلی زدم خیلی سفت شد همین که کف کنه بیاد بالا و غلظت پیدا کنه خوبه….
کف ظرف رو نارگیل بپاشید و با قاشق به طور یکسان کل ظرف پخش کنید اگر میخواین تک رنگ باشه وقتی پخش کردین دوباره روش نارگیل بپاشید اما اگر میخواین مثل من چند رنگ بشه دیگه روش نارگیل نریزین
برای چند رنگ شدن وقتی یک رنگ رو درست کردین بزارید یخچال و سریع لایه بعدی رو درست کنید اصلا نباید زمانی بینش بیفته هر رنگ رو بلافاصله درست کنید و روی لایه قبلی بریزید و دست آخر روی لایه آخر نارگیل بپاشید و بزارید سه چهار ساعت داخل یخچال بمونه بعد برش بدین …می تونید هم قالب بزنید به اشکال مختلف