دستور پخت کیک ماگما آموزش کیک بی نظیر وخوشمزه
دستور پخت کیک ماگما
فقط ببینید چه دستور خوشمزه ای رو براتون آوردم?یعنی عاااشقش شدم مطمئنم شما هم خیلی دوسش خواهید داشت
این کیک بسیار پرطرفدار بوده و هست آموزش درست کردن کیک خوشمزه ماگما : در کنار قهوه , کیک ماگما مخصوصا با لایه پنیری بسیار می چسبد اکنون ببینیم این کیک ماگما با لایه پنیری چگونه درست می شود
اسمش #کیک_ماگما ست
موادلازم این کیک ماگما بی نظیر وخوشمزه?برای محلبی یاهمون کرم کیک یک لیتر شیر
دوقاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا گندم فرقی نداره
دوق غ خوری آرد
یک لیوان شکر
یک ق م خوری وانیل
دستور پخت کیک ماگما
برای شروع پخت کیک ماگما اول باید محلبی رواماده کنید کافیه داخل شیر بقیه مواد گفته شده به جز وانیل رو بریزید باهمزن دستی کاملا هم بزنید یکدست که شد بزارید روی حرارت متوسط تا پخته بشه وبه سفتی خامه بشه اگر ابدار باشه کیکتون خراب میشه وبعددراخر وانیل اضافه بشه واجازه بدین خنک بشه هرچند دقیقه هم باهمزن مخلوطش کنید تا شکل کرمتون بدنشه
واما مواد لازم کیک?
سه عدد تخم مرغ روبا یک لیوان شکر چهار دقیقه بزنید تا یکدست بشه بعدیک لیوان شیر،یک لیوان روغن مایع،دونیم قاشق پودر کاکائو،اضافه کنید وبازمخلوط کنید وبعد دولیوان آرد ویک ق غ خوری بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنید تا مایع کیک اماده بشه می تونید داخلش گردو یافندوق اسیاب شده هم یک استکان بریزید حالا قالب کمربندی روکاغذ بزارید ومایع کیک روداخلش بریزید ومحلبی یاهمون کرم رو باهمزن چند دقیقه بزنید تا فرم بگیره بعد بریزید وسط کیکتون مثل ویدئو بعد داخل فرازقبل گرم شده در دمای ١٧۵درجه به مدت سی الی سی وپنج دقیقه بپزید وتا قبل ازخنک شدن کیک برش نزنید.
کیک ماگما را بهتراینکه یک شب قبل ازسرو اماده کنید وبزارید داخل یخچال تاخوب سفت واماده بشه امیدورام دوسش داشته باشین?