دستور پخت کیک شلیل کیک خوش رنگ و خوشمزه میوه شلیل

دستور پخت کیک شلیل کیک خوش رنگ و خوشمزه میوه شلیل

دستور پخت کیک شلیل کیک خوش رنگ و خوشمزه میوه شلیل

کیک شلیل

دستور پخت کیک شلیل, کیک خوش رنگ, کیک خوشمزه میوه شلیل , مواد لازم کیک شلیل , , طرز تهیه کیک شلیل,پخت کیک شلیل, جگونه با میوه شلیل کیک درست کنم ؟ , کیک شلیل

مواد لازم

تخم مرغ سه عدد
کره صد گرم
ارد سفید دو لیوان
ماست نصف لیوان
شکر یک لیوان
وانیل نوک قاشق چایی خوری
پکنیک پودر یه قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت یه قاشق
شلیل دو عدد

دستور پخت کیک شلیل, کیک خوش رنگ, کیک خوشمزه میوه شلیل , مواد لازم کیک شلیل , , طرز تهیه کیک شلیل,پخت کیک شلیل, جگونه با میوه شلیل کیک درست کنم ؟ , کیک شلیل

طرز تهیه

کره نرم رو با شکر خوب می زنیم تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده با همزن می زنیم وانیل وماست رو هم اضافه کرده به همزدن ادامه میدیم آرد و بکنیگ پودر و نشاسته رو الک کرده با موادمون مخلوط می کنیم مایه این کیک کمی غلیظ هست ظرف مورد نظرمون رو چرب کرده دو سوم مایه رو ریخته شلیل های نازک ورقه شده رو مخلوطمون میچینیم روش یه قاشق شکر می پاشیم و کمی هم نشاسته ذرت می پاشیدم بعد بقیه مایه رو روش صاف می کنیم داخل فر گرم شده با درجه صد هفتادو پنج میزاریم بپزه نیم ساعت بعد با سیخ چوبی امتحان می کنیم اگه پخته بود روشو گریل می کنیم …کیک به راحتی از ظرف پیرکس جدا میشه و احتیاجی به امتحان نداره زیرش که سرخ شد روشو گریل می کنیم.

تکرارا:

طرز تهیه کیک میوه شلیل

کره نرم رو با شکر خوب می زنیم تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده با همزن می زنیم وانیل وماست رو هم اضافه کرده به همزدن ادامه میدیم آرد و بکنیگ پودر و نشاسته رو الک کرده با موادمون مخلوط می کنیم مایه این کیک کمی غلیظ هست ظرف مورد نظرمون رو چرب کرده دو سوم مایه رو ریخته شلیل های نازک ورقه شده رو مخلوطمون میچینیم روش یه قاشق شکر می پاشیم و کمی هم نشاسته ذرت می پاشیدم بعد بقیه مایه رو روش صاف می کنیم داخل فر گرم شده با درجه صد هفتادو پنج میزاریم بپزه نیم ساعت بعد با سیخ چوبی امتحان می کنیم اگه پخته بود روشو گریل می کنیم …کیک به راحتی از ظرف پیرکس جدا میشه و احتیاجی به امتحان نداره زیرش که سرخ شد روشو گریل می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *