دستور پخت کوفته کشک اصفهان غذای خوشمزه واصیل اصفهانی
دستور پخت کوفته کشک اصفهان
یکی از خوشمزه ترین غذاهای کشکی? روش پخت شما اصفهانیهای عزیز؟؟ چاشنی این غذای خوشمزه واصیل کشکه،کشک لیوانی طعم کشک سنتی واصیل رو میده ،خیلی سریع آماده میشه مثل کشکای سنتی وشیشه ای نیاز به جوشاندن نداره.
تمام مواد رو اندازه گرفتم مقدار غذای تو قابلمه هستش? تعدادتون کمتره مواد رو نصف کنید
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
برنج ایرانی یک لیوان(خام)
کشک ۲۰۰ گرم
سبزی خرد شده وپاک شده حدود ۸۰ تا۱۰۰ گرم
شامل تره،نعنا،شوید،جعفری،ترخان
نعنای خشک دو قاشق سرخالی
پیاز سه عدد عدد یکی برای پیاز داغ روی غذا یکی برای داخل غذا یکی برای داخل کوفته ها
روغن ونمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
برنج رو خیس کنید بعد از خیس خوردن،به مقداری که فقط روی برنج رو گرفته باشه آب میریزیم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط تا برنج نیم پز بشه کامل پخته نشه(آب برنج باید کاملا کشیده بشه)وگرنه کوفته شل و ول میشه
برنج نیم پز رو تقسیم کنید نصف بیشتر داخل کوفته ها بریزید وبقیه رو کنار بزارید
گوشت چرخ کرده ،ادویه ها ،یک عدد پیاز رنده شده واب گرفته شده وسبزی رو خوب ورز میدهیم (حدود ده دقیقه)سپس برنج نیم پز اضافه وچند دقیقه دیگه ورز میدیم به انداز نارنگی برداشته و کوفته ها رو درست میکنیم گاه گاهی دستتون خیس کنید تا رویه کوفته ها صاف ویکدست در بیاد .کوفته های آماده شده رو یکی دوساعت یخچال میزاریم این کار جلوگیری میکنه از وا رفتن کوفته
یک عدد پیاز رو خرد کرده وسرخ میکنیم زردچوبه و بقیه برنج نیم پز ونعنا خشک رو میریزیم وباهاش تفت سریع میدیم نعنا زیاد تفت بخوره تلخ میشه
آب میریزیم وقتی که جوش اومد کوفته ها رو دونه دونه میزاریم تو آب درحال جوش شعله متوسط رو به پایین باشه آب باید روی کوفته ها رو کاملا بگیره حتی کمی بیشتر هم حدود یکساعت زمان لازمه تا کوفته ها بپزن برنج که زدیم کاملا پخته وا میره ومیشه لعاب غذا .
موقعی که آب غذامون لعاب داد و کوفته ها پخته شدن موقع اضافه کردن کشک . نمک رو بعد از اضافه کردن کشک بزنید
کشک رو اضافه کرده وبا قاشق میزنیم تا کشک حل بشه دوباره کمی پیاز داغ روش میریزیم شعله خیلی کم .درشو میزاریم حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگه آروم آروم قل بزنه وجا بیفته .
با نون سنگک تازه چه شود?